Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A baloldal programjából világosan látszik, hogy adóemeléseket terveznek

888.hu/MTI

2021.09.04. 13:00

Ha Gyurcsány Ferenc és Karácsony Gergely a kormányzás közelébe kerülne, akkor újra megszorításokba kezdenének; ez Budapesten már most látható – hangsúlyozta Nacsa Lőrinc, a KDNP frakciószóvivője szombaton Budapesten.

 

Programjukban világosan látszik, hogy adóemeléseket terveznek, és ezzel veszélybe sodornák a rezsicsökkentést és az adócsökkentés politikáját”

- mondta Nacsa Lőrinc a két kormánypárt álláspontját közölve.

A Fidesz-KDNP szóvivője a III. kerületben, a Vörösvári úti piacnál felállított aláírásgyűjtő standoknál tartott sajtótájékoztatón elmondta: országszerte több száz helyen folytatódik a hétvégén is a „Stop Gyurcsány!, Stop Karácsony!” petíció aláírásgyűjtése.

A kormánypárti politikus kiemelte: sokan aláírják a petíciót, mert emlékeznek rá, hogy a „Gyurcsány Ferenc vezette baloldal milyen terheket rakott a vállukra 2010 előtt”.

Gyurcsány Ferenc 2007. február 15-én vezette be a vizitdíjat és a kórházi napidíjat, és ezzel fizetőssé tette az egészségügyet – mondta a politikus, hozzátéve: ezt a Fidesz-KDNP csak népszavazással tudta megakadályozni.

Ezzel sem ért véget a terhek növelése: „Gyurcsány Ferencék megszorítást, megszorításra halmoztak” – fogalmazott Nacsa Lőrinc, kifejtve: 2009-ben 20 százalékról 25 százalékra emelték az áfát, és ezzel „egekbe emelték” a rezsiárakat.

2010 előtt duplájára emelték a villamosenergia és háromszorosára a gáz árát. Az egész Európai Unióban Magyarországon volt a legdrágább a villamosenergia és a gáz ára – hangsúlyozta Nacsa Lőrinc, hozzáfűzve: ezt a folyamatot fordította vissza a Fidesz-KDNP által kezdeményezett rezsicsökkentés.

Mutassuk meg Gyurcsányéknak, hogy nem kérünk a 2010 előtti terhekből, nem kérünk a baloldal megszorító politikájából”

- jelentette ki Nacsa Lőrinc, aki sajtótájékoztatója végén egyúttal arra kért mindenkit, hogy minél többen írják alá a „Stop Gyurcsány!, Stop Karácsony! petíciót.

Erre az odagyűlt érdeklődők megtapsolták Nacsa Lőrincet. A sajtótájékoztató végén Nacsa Lőrinc, valamint a Fidesz-KDNP két választókerületi képviselő-jelöltje Bús Balázs és Gór Csaba is aláírta a petíciót.

A Fidesz-KDNP szóvivője kérdésre válaszolva elmondta: az első két hétben közterületeken gyűjtik az aláírásokat, utána pedig otthonaikban is felkeresik az embereket, hogy írják alá a petíciót.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére