Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A baloldal egyértelmű célja, hogy Magyarország ne kapja meg az uniós pénzeket

888.hu

2022.09.27. 16:40

A baloldali szivárványkoalíció túlnyomó része a tegnapi napon nem támogatta azt, hogy az Országgyűlés a házszabálytól való eltéréssel tárgyalja a kormány uniós megállapodáshoz kapcsolódó törvényjavaslatait – olvasható az Alapjogokért Központ bejegyzésében.

 

A jogszabálymódosítások elfogadásával Magyarország teljesíti az Európai Bizottságnak tett vállalásokat, így a testület ígérete szerint hazánk maradéktalanul megkapná a neki járó uniós forrásokat. Tudvalevő, hogy a bizottság szigorú határidőket szabott meg az egyezség pontjainak teljesítéséhez, ezért szükséges, hogy a honatyák a normál menetrendtől eltérően, gyorsabban fogadják el a jogszabályok módosítását. Nem meglepő, hogy a baloldal ennek is gátat akart vetni: számukra az aktuálpolitikai érdek mindig megelőzni a nemzeti érdekeket.

Az ellenzék képviselői már eddig is minden fórumon, így az Európai Parlamentben is mindent elkövettek azért, hogy Magyarország elessen az uniós forrástól. Jól látható, hogy ezt a céljukat az utolsó pillanatig nem adják fel, pedig pontosan tudják, hogy a kormány többek között a pedagógusok és az egészségügyi dolgozók bérét kívánja fejleszteni az érkező pénzekből – közli az elemzőintézet.

Tegnap a baloldal ellenszavazataival elbuktatta a házszabálytól való eltérést, ezért a kormánypártok sürgős eljárást kezdeményeztek, hogy október 4-ig az Európai Bizottsággal megtárgyalt módosítások életbe léphessenek. Jól látszik, hogy melyik politikai oldal képviseli a nemzeti érdeket, és melyik dolgozik az ellen.

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére