Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A 444-nek nagyon fáj, hogy megszűnik a névtelen adományozás

888.hu

2021.07.05. 15:10

Nahát, csak nem vaj van a fülük mögött?

Nagyon nem kell bemutatni azt, hogy mekkora Orbán-fóbia uralkodik a 444-nél, és mindezek fényében talán az sem meglepő, hogy mindent igyekeznek megtenni azért, hogy a kormány minden egyes döntését kifogásolják. Most Szily Lacit bízták meg egy – még önmagához képest is gyenge – eszmefuttatásra a civil szervezetek támogatásáról szóló rendelet apropóján.

A cikkben olyan kijelentések kaptak helyet, mint hogy:

Orbán rendszere alattvaló típusú választókra és nem polgárokra van kitalálva.

Tehát, hogy világos legyen mindenki számára, a 444 szerint egy több mint tíz éve hatalmon levő jobboldali keresztény értékrenden alapuló kormányzás a polgárok ellen van, sőt mi több megalázza őket azzal, hogy egy bizonyos összeg felett csak névvel adományozhatnak. Érdekes, mert amikor Orbán azt mondta, hogy „ az kapjon pénzt, aki dolgozik” majd megreformálta a közmunka rendszert és egy munka alapú társadalomra épít a mai napig, akkor elég nevetségesnek tűnik egy liberális újságíró polgárok ellen elkövetett támadásról szóló hisztije.

A lépés célja a puszta fenyegetés, a funkciója pont annyi, mint egy másik típusú maffia ismert kézjelének, az ádámcsutka előtt balról jobbra keresztben elhúzott, vízszintesen tartott mutatóujjnak: szavak nélkül üzenni, hogy “kicsinállak”.

Nem Laci, nem ezt jelenti. Súlyos értelmezési problémák adódhattak, ugyanis a rendelet célja minden csak nem ez. Persze ezt te is pontosan tudod TI, akik támogatókból éltek, akik nem egy Soros-szervezethez állnak közel.

Mert a cél pontosan ez, hogy világossá váljon, kik azok akik az anyagi hozzájárulásuk révén eddig sokszor rejtve, sunnyogva de mégis minden erejükkel azon dolgoznak, hogy beleavatkozzanak az ország belügyeibe.

Érted, és én is értem, hogy miért zavar ez titeket ennyire. Reméljük, mindez a választóknak is hamar világossá válik...

Mert ugye tőletek tudjuk: támogatás nélkül nincs 444.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére