Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

350 ember akarja elfoglalni a Margit hidat

888.hu

2022.07.18. 08:30

Sok médiamunkás volt kíváncsi a ma reggel 7-re meghirdetett tüntetésre, azonban az érdeklődők száma még az eddigiektől is jelentősen elmaradt. A kezdésre nagyjából 100 ember gyűlt össze a Margit híd pesti hídfőjénél.

 

A „tömeg” tíz perc után elindult a hídon, azonban a nagykörút külső sávjába engedték csak be őket a tüntetést biztosító rendőrök. Jóllehet, ahhoz nem is volt elég ember, hogy az egész hidat „elfoglalják”. – írja a Magyar Nemzet.

A mai demonstráció már a hatodik múlt hétfő óta, a szervezők ezúttal már-már kínosan próbáltak ügyelni rá, hogy baloldali politikusok még véletlenül se tűnjenek fel a színen, így hivatalosan a futárok tüntetéseként harangozták be az eseményt.

 

A megjelentek között ennek ellenére alig látni biciklis futárt, akik ott vannak, azokat nagy erőkkel fényképezik a sajtó munkatársai.

 

Az időközben a bámészkodókkal együtt nagyjából 300 fősre „duzzadt” tömeg a hídon két részre oszlott. Az első fél órában a Margit híd északi oldalára, a híd feléig engedték fel őket a rendőrök, viszont ahhoz nem voltak elegen, hogy ilyenformán az objektum negyedét megtöltsék emberekkel.

 

A résztvevők egy kisebb csoportja dühösen visszaindult a híd közepétől, hogy szóljon a többieknek, ne hagyjanak lyukakat a hídon. Ők még nem tudták, hogy nem a pesti oldalon ragadt emberek hibája, hogy nincsenek elegen a híd negyedének feltöltéséhez.

 

Több helyről hallani a szervezők részéről, hogy „ez így katasztrófa”, a demonstrálók túl kevesen vannak ahhoz, hogy lezárják a hidat.

Ennek ellenére a tüntetők elkezdenek beszivárogni a híd belső sávjaiba, a villamossíneket a szervezők kérésére szabadon hagyják.

 

Háromnegyed órával a kezdés után a tüntetők végül lezárják a Margit hidat.

 

A nagyjából 350 összegyűlt ember a pesti oldalról a híd első 300 méterét állta el, a felhajtóhoz futárok hátitáskáit rakták gúlákba. A rendőrök már a Nyugati pályaudvarnál elterelik a forgalmat a blokád miatt.

A hidat azonban még a feléig sem tudják feltölteni a tiltakozók.

 

Borítókép: Magyar Nemzet

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Egy ország szurkol Szoboszlaiék újabb sikeréért

Egy ország szurkol Szoboszlaiék újabb sikeréért

Újabb bravúrra készül az elmúlt években ténylegesen hihetetlen és sikeres történetet író magyar labdarúgó-válogatott. Hétfőn este a Puskás Arénában csak egy aprócska pontot kell szerezni Olaszország ellen ahhoz, hogy a csapat bejusson a Nemzetek Ligája négyes döntőjébe. Persze az sem lenne nagy baj, ha az angolok és a németek után az olaszok skalpját is megszereznénk.

Fidesz-győzelem a miskolci időközi választáson

Időközi választást tartottak vasárnap Miskolc 3-as számú egyéni önkormányzati választókerületében. A választáson óriási fölénnyel, a szavazatok 56,24%-nak megszerzésével a Fidesz-KDNP jelöltje, Barta Gábor nyert.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére