Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

10 koronavírus-fertőzöttet találtak az SZFE-foglalók között

888.hu, Origo

2020.09.24. 15:52

Szeptember eleje óta két, az elmúlt egy hétben újabb nyolc SZFE-hallgató koronavírustesztje lett pozitív – mondta el Upor László, a lemondása ellenére is irányító rektorhelyettes tájékoztatón.
A Színház- és Filmművészeti Egyetem előtt színpadias körülmények között kiállt Upor László, az egyetemet lemondása ellenére irányító rektorhelyettes, és mintegy szózatot intézett az érdeklődőkhöz

– számolt be az Origo.

A tájékoztatóról készült videófelvételen bírálta a törvényesen megválasztott kuratóriumot, és letagadta, amit két napja még elismert az Origónak írásban, vagyis hogy négynapos politikai felkészítő tábort szerveztek a blokádról, már egy hónappal az egyetem lezárása előtt.

Talán nem hangzik túlságosan demagógnak a kérdés: a távozni nem hajlandó rektorhelyettes, a 61 éves dramaturg, Upor László most sem érzi úgy, hogy a hallgatókat haza kellene küldeni? Hogy az egészség, túlzás nélkül, az élet védelme a legfontosabb? A néhány tucat diák között, aki fenntartja a blokádot, közöttük vannak olyanok, akik találkoztak a tíz koronavírusos színészhallgatóval? A blokádot végrehajtók között voltak, vannak betegek? Elvégeztették a kontaktkutatást?”

– teszi fel sorban a logikus és jogos kérdéseket a kialakult helyzet kapcsán az Origo.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére