Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Zavarta a biciklizés, ezért agyonlőtte az ötéves fiút a fekete férfi

Filipp Dávid

2020.08.17. 14:30

A mainstream média elhallgatja, hogy az elkövető fekete volt, a kommentekben pedig dicsőítik a bestiális gyilkosságot.

Vasárnap volt egy hete, hogy az észak-karolinai Wilson városában élő Darius Sessoms közvetlen közelről agyonlőtt egy bicikliző 5 éves gyermeket. A 25 éves Sessoms délután fél hatkor kilépett házának ajtaján, odasétált a kisfiúhoz és meghúzta a ravaszt. Cannon Hinnant röviddel a kórházba szállítás után meghalt, a tettes pedig elmenekült a helyszínről, egy nappal később viszont a rendőrök elfogták. A tudósítások szerint Sessoms és a kisfiú apja ismerték egymást, és a mészárlás előtti pénteken együtt vacsoráztak.

A gyilkosság indítéka nem egyértelmű, azonban sajtóhírek szerint a kisfiú bűne az volt, hogy biciklizés közben rá mert hajtani Sessoms udvarára.

Az incidens komoly felháborodást váltott ki Amerikában, minden magára valamit adó sajtóorgánum beszámolt az esetről, azonban a Fox News kivétel mindenhol elfelejtették megemlíteni azt a tényt, hogy az elkövető egy afroamerikai férfi volt.

A Magyar Nemzet szerint a Snopes, magát tényellenőrző portálnak hívó orgánum szerint az amerikai konzervatívok a Twitteren kampányba kezdtek, hogy felhívják a figyelmet arra, hogy

a mainstream média szándékosan figyelmen kívül hagyja azt a tényt, hogy az ötéves kisfiút egy afroamerikai lőtte halálra, méghozzá azért, hogy az egész országot sokkoló esetet az emberek még véletlenül se kapcsolják össze a George Floyd meggyilkolása óta megállíthatatlanul dübörgő faji narratívával.

A mainstream média egyébként azzal az indokkal utasítja el a konzervatív vádakat, hogy a kisfiú gyilkosát röviddel az eset után már le is tartóztatták, az ügy ezért már nem igényel további kommentárt.

Érdekesség egyébként, hogy a George Floydot megölő rendőrt azonnal letartóztatták, mégis már lassan három hónapja tartanak a zavargások és tüntetések az eset miatt, az amerikai baloldali sajtó lelkes tapsolása közepette.

Egyébként azt is érdemes megnézni, hogy miként fogadták Cannon Hinnant halálhírét a Black Lives Matter támogatói.

Leszarom, hogy fehér. Eljött a bosszúállás ideje. Elegünk van. Lelövünk titeket, menjetek sírni a mamátokhoz

– írta egy férfi.

Tisztán kilőtte a kis fehér kiváltságú agyát a fejéből #BlackLivesMatter

– írta egy másik.

A radikális baloldal reakciója egyáltalán nem meglepő. Nagyjából egy hónappal ezelőtt Indiana államban Jessica Doty Whitakert mészárolták le BLM-aktivisták. Az anyuka bűne annyi volt, hogy ki merte ejteni a száján, hogy „minden élet számít” (all lives matter). Természetesen a média akkor sem verte nagydobra az esetet, leginkább arra koncentráltak, hogy Whitaker egyik barátja az n betűs szót használta.

A gyilkosságot követően a megvadult baloldaliak ellepték az áldozat Facebook-oldalát és szidalmak, illetve fenyegetések áradatát zúdították a profilra.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére