Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Wisconsini gyerekeket szexuális zaklatással vádolnak, mert rossz nemi névmást használtak

888.hu

2022.05.15. 21:00

Az ügyvéd szerint a helytelen nemi névmások használata nem sérti a törvényt.

 

Három wisconsini fiú ellen szexuális zaklatás miatt emelt vádat középiskolájuk, mert azzal vádolták őket, hogy helytelen nemi névmást használtak egy diáktársukra.

„Kaptam egy telefonhívást az általános iskola igazgatójától, amiben előre figyelmeztetett; tudatta velem, hogy kapni fogok egy e-mailt, amelyben szexuális zaklatás vádjával vádolják a fiamat.”
– mondta Rosemary Rabidoux, az egyik vádlott szülője a Fox 11 Newsnak a múlt héten.

 

Azonnal sokkot kaptam. Arra gondoltam, hogy szexuális zaklatás? Ez nemi erőszak, ez nem helyénvaló érintés, ez vérfertőzés.”

– folytatta Rabidoux. „Mit tett a fiam?” De Rabidoux egyik aggodalmáról sem volt szó. Ehelyett a 13 éves fiát, Bradent azzal vádolták, hogy helytelen névmással szólított meg egy másik diákot a Kiel Middle Schoolban.

„(A vizsgálatot végző igazgató) azt mondta, hogy állítólag szexuális zaklatással vádolják, mert nem a megfelelő névmásokat használta.” – mondta Rabidoux. „Azt hittem, hogy ez nem igaz. Azt gondoltam, hogy ez csak egy vicc – egyiknek semmi köze a másikhoz.”

 

Most a fia és két másik fiú ellen az iskolai tisztviselők vádat emeltek a törvénysértés miatt.

 

A szóban forgó incidens állítólag márciusban történt, amikor egy diák bejelentette, hogy a „they” és a „them” megjelölést részesíti előnyben, de Rabidoux szerint a fia csupán kiállt az egyik barátja mellett.

„Braden egyik barátjára kiabált, hogy használja a megfelelő névmásokat, és trágár szavakkal illette, ez a barát pedig nagyon halk szavú, és valahogy csak úgy belesüppedt a székébe.” – mondta Rabidoux.
„Braden végül felállt, megvédte őt, és azt mondta: »Nem kell megfelelő névmásokat használnia, alkotmányos joga, hogy ne használja, nem kényszerítheted arra, hogy kimondjon dolgokat.«”

Az anya az ABC 2 Newsnak elmondta, hogy az új névmási preferencia is zavart okozott a fiának, ezért arra utasította, hogy helyette csak a nevükön szólítsa meg a diákot. „Ez többes szám. Ennek nincs értelme a számára. Mondtam neki, hogy szólítsa őket a nevükön.” – mondta Rabidoux.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére