Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Wisconsinban megszavazták az LMBTQ és a BLM zászlók betiltását

888.hu

2022.08.24. 16:00

Egyebek mellett Donald Trump jelmondatát is – „Tegyük Amerikát újra nagyszerűvé” – betiltották.

 

A wisconsini Kettle Moraine iskolai körzet tanárai és vezetősége megszavazta, hogy se a tanárok, se a diákok „ne tűzzenek ki politikai, vagy ideológiai üzeneteket, jelmondatokat az osztálytermekben, vagy a ruhájukra”.

A testület megszavazta a magatartási kódex fenntartását is, amely megakadályozza, hogy a tanárok visszaéljenek a pozíciójukkal, hogy pártpolitikai vagy vallási nézeteket népszerűsítsenek személyes anyagi vagy nem anyagi haszonszerzés céljából.

 

A szavazás eredményeképpen a Pride zászlók, a Black Lives Matter szimbólumok és Donald Trump szállóigéi is tiltottá váltak.

Ha a precedens az egész országban elterjed, számtalan szélsőbaloldali tanár karrierjének befellegezhet, akik arra használják a TikTok alkalmazást, hogy eldicsekedjenek azzal, hogyan használják az ilyen szimbólumokat a gyerekek agymosására az osztálytermekben.

 

Christine Donahoe, az Amerikai Polgárjogi Unió ügyvédje azt állította, hogy a szavazás „célzott támadást jelent az LMBTQ közösségek, vagy a színes bőrű diákok ellen”, annak ellenére, hogy minden politikai üzenetet, legyen az bal- vagy jobboldali, betiltottak.

A baloldali diákok és aktivisták elítélték a szavazást, szerintük az, hogy engedélyezik a BLM és az LMBTQ üzenetek megjelenését „biztonságos teret” biztosít számukra.

 

Azonban úgy tűnik, egyre inkább diszkriminálják a fehér diákokat.

Egy 2020-ban vírusként terjedő videón a Virginia Egyetem egyik fekete diákja azt követelte, hogy a fehérek hagyják el az egyetemi sokszínűségi központot, mert „túl sok fehér ember van itt”.

A Kaliforniai Egyetem közelében lévő lakásszövetkezet nemrég megtiltotta a fehér látogatóknak, hogy a többi bérlő engedélye nélkül a közös helyiségekbe léphessenek.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Oroszország nemzetközi vizsgálatot követel az Északi Áramlat elleni merénylet ügyében

Nemzetközi vizsgálatot kellene indítani az Északi Áramlat gázvezetékeinél történt robbanások ügyében Seymour Hersh Pulitzer-díjas amerikai oknyomozó újságíró blogbejegyzése alapján – mondta Vjacseszlav Vologyin orosz házelnök csütörtökön.

Orbán Viktor: Magyarország a béketáborhoz tartozik

Magyarország továbbra is humanitárius és pénzügyi támogatást nyújt a Ukrajna számára – közölte Orbán Viktor miniszterelnök Twitter-üzenetében csütörtökön.

EP-korrupciós botrány: jóváhagyták az uniós parlamenti reformterveket

EP-korrupciós botrány: jóváhagyták az uniós parlamenti reformterveket

Az Európai Parlament (EP) képviselőcsoportjainak vezetői az EP házbizottságaként működő Elnökök értekezletén jóváhagyták Roberta Metsola EP-elnök által javasolt, az intézményi reformra vonatkozó terveket – tájékoztatott az uniós parlament csütörtökön.

Gulyás Gergely: Távoznak a miniszterek a vagyonkezelői alapítványokból

Gulyás Gergely: Távoznak a miniszterek a vagyonkezelői alapítványokból

A soproni kormányülés fejleményeit ismertette Gulyás Gergely és Szentkirályi Alexandra.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére