Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

„Walt forogna a sírjában, ha látná, hogy mivé vált a Disney”

888.hu

2022.04.04. 21:30

Egyre nagyobb a felháborodás a Disney ideológiai irányvonala miatt, a vállalat ugyanis támogatja az LMBTQ-mozgalmat, ezt pedig az üzleti tevékenységébe is beépíti a cég. Emiatt egyre több család fordul el a világvállalattól.

 

Élesen bírálta a Disney-t Marsha Blackburn, egy amerikai szenátor egy rádióinterjúban, mert a világcég nyíltan hűséget fogadott az LMBTQ-mozgalom mellett. Bob Chapek vezérigazgató nemrég kijelentette:

a Disney mélyen elítéli a floridai törvénymódosítást, amely a jövőben megtiltja, hogy az iskolákban szexuális ideológiákról és transzneműségről tanítsanak harmadik osztályos korig.

 

Vagyis a Disney szerint a gyermekeknek joguk van ahhoz, hogy az iskolában tájékozódjanak a különböző gender-ideológiákról. A Disney nemrég egy külön munkacsoportot is felállított, amelynek az lesz a feladata, hogy több LMBTQ-tartalmat készítsenek a gyermekeknek – írta meg a V4NA.

Marsha Blackburn republikánus szenátor szerint „a baloldali szélsőségesek így használják fel a vállalatokat arra, hogy a céljaikat érvényesítsék”. Hozzátette, hogy „a szülők azért viszik Disney Worldbe a gyerekeiket, hogy egy kellemes napot eltöltsenek fantáziaországban”, nem pedig azért, hogy „egy rémálomban találják magukat. A szülők nem akarják, hogy ideológiát kényszerítsenek a gyermekeikre” – mondta.

Egyre több család fordul el a Disney-től amiatt, mert az LMBTQ-mozgalmat szolgálja ki a termékeivel.

 

Hatalmas üzletei közé tartoznak a filmstúdiók, a műsorszóró és kábeltelevíziós hálózatok, a streaming szolgáltatások és a kiskereskedelmi termékek. Ezeket kezdték el bojkottálni a családok. A Fox News azt írja: az eddig hűséges Disney-fogyasztók szerint „a vállalat körül az elmúlt években elszabadult a pokol”, és most már úgy vélik, hogy „a vállalat gyakorlatilag minden területén – a filmektől kezdve a streaming-szolgáltatások műsorain át a vidámparkokig és a szórakoztatóipari és médiakonglomerátum egyéb kínálatáiig – baloldali politikai programot követ”.

A szülők és nagyszülők arra buzdítják az embereket, hogy mondják le a különböző Disney-szolgáltatásokat. „Walt forogna a sírjában, ha látná, mit csinál mostanában a cége. Itt az ideje, hogy a háztartásodat minden Disney dologtól megtisztítsd!” – mondta a Fox Newsnak az egyik felháborodott szülő. Patti Garibay szerint a Disney „már nem egy biztonságos menedék a családok számára, hanem inkább egy erkölcsi iránytű nélküli környezet”.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Szabályozott marad a fakitermelés, balhézik a Jobbik és Jakab

Szabályozott marad a fakitermelés, balhézik a Jobbik és Jakab

És még Macronon is jó sokan felháborodtak...

Milák Kristóf aranyérmes 100 méter pillangón

Milák Kristóf aranyérmes 100 méter pillangón

Milák Kristóf címét megvédve aranyérmet nyert 100 méter pillangón vasárnap a római úszó Európa-bajnokságon.

Jakab Péterék szerint újabb Jobbik alapszervezetek oszlatták fel magukat

Jakab Péterék szerint újabb Jobbik alapszervezetek oszlatták fel magukat

Vasárnapi felvonás a balra tolódott ex-jobboldaliak szappanoperájához.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére