Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Vesztegetéssel akarták elhallgattatni a #MeToo-botrány egyik áldozatát

888.hu

2021.09.10. 21:00

Nem csitul a botrány.

 

Dave Rubin amerikai politikai kommentátor csütörtökön készített interjút Rose McGowan színésznővel, a The Rubin Report nevet viselő Youtube-csatornáján.

A beszélgetés során McGowan akkora „bombát robbantott” a Harvey Weinstein-sztorival kapcsolatban, hogy egész Amerika beleremegett.

Ismert: 2017-ben Harvey Weinsteint számos hollywoodi híresség szexuális zaklatással és nemi erőszakkal vádolta meg. Rose McGowan az elsők között állt elő a producer elleni zaklatási vádakkal.

Ez volt a #MeToo mozgalom népszerűségének kezdete.

Azonban, McGowan tegnapi nyilatkozata szerint, ha egy bizonyos kormányzó feleségének módjában állt volna, akkor az egész botrány titokban marad.

Kiderült, hogy a zaklatási botrány kirobbanása előtt, – amikor a színésznő még csak utalgatott a vele történtekre, – a producer ügyvédjei már azon dolgoztak, hogy hogyan tudnák elhallgattatni McGowant.

A színésznő Rubin műsorában azt állította, hogy Gavin Newsom, Kalifornia állam kormányzójának a felesége, Jennifer felhívta őt a producert képviselő ügyvédi iroda nevében, majd

megpróbálta megvesztegetni és elhallgattatni.

A NotTheBee szerint McGowan tegnapi „bombája” csak szítja a tüzet Gavin Newson körül.

Kalifornia kormányzóját ugyanis elakarják távolítani posztjáról.

A lakosság szerint Newson nem végezte jól a feladatát; rosszul kezelte a koronavírus-járványt, továbbá elhanyagolta a hajléktalanság problémakörét is.

A kormányzó leváltására irányuló szavazást szeptember 14-én tartják.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére