Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Veszélyes a gyerekekre az LMBTQ-ideológiára való érzékenyítés

888.hu

2021.05.19. 09:10

Egy jó tanár befogadásra neveli a gyerekeket, de ez nem jelenti azt, hogy LMBTQ-propagandát kellene oktatni az ovikban.

 

Ha nem a gyermek érettségi szintjének megfelelően kommunikálunk, úgy traumatizáló, akár negatív hatásokkal tarkított is lehet a végkimenetel – mondta a Magyar Nemzetnek Hal Melinda, az MCC – Mindset Pszichológia Iskola műhelyvezetője, aki kifejtette:

korábban a tolerancia és elfogadás jegyében a hátrányos helyzetű vagy beteg gyermekek elfogadásának segítésén volt a hangsúly.

Nem bizonyított, hogy a gyermek nemi identitásában változást okoz az ilyen témájú érzékenyítés, az azonban bizonyos, hogy a tartalmakat csak körültekintően lehet megválogatni, és minden gyermeknek választ kell kapnia a kérdéseire. Sajnos rendkívül sok olyan van, akit különböző tartalmak elérnek, azonban bizonyos okokból a kérdéseik megválaszolatlanul maradnak. Az ilyen gyermekek könnyen összezavarodhatnak.

Az óvoda és a jó pedagógus a másság elfogadására nevel, hiszen mindig akad olyan gyerek, aki ilyen-olyan módon kilóg a közösségből. Azzal kapcsolatban, hogy sok ilyen „érzékenyítő” szervezet a legfiatalabbakat szólítja meg, Hal Melinda elmondta: régóta megfigyelhető jelenség például a marketingstratégiák esetében, hogy bizonyos felnőtteknek szóló termékek már a leendő fogyasztókat, a gyermekeket célozzák meg.

Ugyanígy a társadalmi változások is elérhetők lehetnek a gyermekeken keresztül.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére