Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Vérontással fenyegetőzik a szélsőbaloldali szervezet vezetője

888.hu

2021.11.12. 22:00

A Black Lives Matter szervezet helyi vezetője találkozott a nemrég megválasztott, korábban rendőrként szolgáló polgármesterrel, akit egy feszült tárgyalás során megfenyegetett, hogy amennyiben a városvezető visszaállítja a rendőrség korábbi modelljét, akkor lázadás és vérontás lesz a városban.

 

A Black Lives Matter of Greater New York vezetője Hawk Newsome találkozott New York város nemrégen megválasztott polgármesterével, Eric Adams-szel, hogy számos rendfenntartással és a rendőrséggel kapcsolatos kérdést tárgyaljanak meg.

Adams ugyanis a kampánya során megígérte, hogy visszaállítja a 2020 júniusában a BLM zavargások hatására feloszlatott civilruhás bűnüldöző rendőri egységet,

amelynek a fő feladata a lőfegyverekkel való visszaélések megakadályozása, az erőszakos bűnözés felszámolása és a kemény drogok elleni fellépés.

A BLM mozgalom helyi vezetőjével a Brooklin Hallban találkozott a polgármester. A feszült találkozón, amin gyakran kiabálássá fajult a veszekedés, az egyik kulcskérdésnek az számított, hogy a város vissza tudja-e állítani a bűnüldözéssel foglalkozó egységeket, akiket Newsome korábban a Gestapo tisztjeihez hasonlított, írja a New York Post.

Ha azt hiszi, hogy visszatérhetnek a rendfenntartás régi módszereihez, akkor újra utcára fogunk menni. Zavargások lesznek, tűz lesz és vérontás, mert hiszünk abban, hogy meg kell védenünk a saját embereinket. A csoportunk a békéért imádkozik, de fel kell készülnünk a legrosszabbra”

– mondta Newsome.

Chivona Newsome, a csoport társalapítója pedig azt nyilatkozta, hogy „bezárjuk a városházát és elhozzuk a poklot, rémálommá tesszük az életüket” –írta meg a V4NA.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Zelenszkij szerint eltörték az orosz hadsereg gerincét

Zelenszkij szerint eltörték az orosz hadsereg gerincét

Az ukrán elnök szerint a kulcsfontosságú kikötőváros, Mariupol eleste ellenére az ukrán hadsereg komoly károkat okozott az orosz haderőnek.

Orosz kézen Mariupol, kitiltották Bident, Szerbiában tárgyalt Orbán Viktor

Orosz kézen Mariupol, kitiltották Bident, Szerbiában tárgyalt Orbán Viktor

Hosszú harc után orosz kézre került Mariupol. Kitiltották Oroszországból Bident, Blinkent és közel ezer más amerikait.

Az oroszok kitiltották Bident és közel ezer másik amerikait

Beutazási tilalmat rendelt el szombaton Oroszország 963 amerikai állampolgár, köztük Joe Biden elnök és Antony Blinken külügyminiszter ellen, és bővítette a kanadai tilalmi listát is – közölte szombaton az orosz külügyminisztérium, hozzátéve, hogy a jövőben is viszonozza az „ellenséges amerikai lépéseket”

Orbán Viktor: Mi a béke és az észszerűség pártján állunk!

Orbán Viktor: Mi a béke és az észszerűség pártján állunk!

A miniszterelnök az Újvidéken Nemzetközi Mezőgazdasági Vásáron beszélt az észszerű gazdálkodás fontosságáról.

Jövőre Budapesten biztathatjuk az elitmezőnybe jutott jégkorongozókat

Jövőre Budapesten biztathatjuk az elitmezőnybe jutott jégkorongozókat

Egy hét múlva a Nemzetközi Jégkorong Szövetség (IIHF) kongresszusán döntenek a jövő évi A csoportos vb helyszínéről. Mint ismert, a háború miatt nem lehet házigazda Szentpétervár, a helyére a nemrég feljutott Magyarország és Szlovénia, azaz Budapest és Ljubljana jelentkezett, illetve a finn-lett kettős. Az IIHF küldöttsége a napokban Budapesten járt, hogy felmérje a rendezés esélyeit, lehetőségeit.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére