Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Vérontással fenyegetőzik a szélsőbaloldali szervezet vezetője

888.hu

2021.11.12. 22:00

A Black Lives Matter szervezet helyi vezetője találkozott a nemrég megválasztott, korábban rendőrként szolgáló polgármesterrel, akit egy feszült tárgyalás során megfenyegetett, hogy amennyiben a városvezető visszaállítja a rendőrség korábbi modelljét, akkor lázadás és vérontás lesz a városban.

 

A Black Lives Matter of Greater New York vezetője Hawk Newsome találkozott New York város nemrégen megválasztott polgármesterével, Eric Adams-szel, hogy számos rendfenntartással és a rendőrséggel kapcsolatos kérdést tárgyaljanak meg.

Adams ugyanis a kampánya során megígérte, hogy visszaállítja a 2020 júniusában a BLM zavargások hatására feloszlatott civilruhás bűnüldöző rendőri egységet,

amelynek a fő feladata a lőfegyverekkel való visszaélések megakadályozása, az erőszakos bűnözés felszámolása és a kemény drogok elleni fellépés.

A BLM mozgalom helyi vezetőjével a Brooklin Hallban találkozott a polgármester. A feszült találkozón, amin gyakran kiabálássá fajult a veszekedés, az egyik kulcskérdésnek az számított, hogy a város vissza tudja-e állítani a bűnüldözéssel foglalkozó egységeket, akiket Newsome korábban a Gestapo tisztjeihez hasonlított, írja a New York Post.

Ha azt hiszi, hogy visszatérhetnek a rendfenntartás régi módszereihez, akkor újra utcára fogunk menni. Zavargások lesznek, tűz lesz és vérontás, mert hiszünk abban, hogy meg kell védenünk a saját embereinket. A csoportunk a békéért imádkozik, de fel kell készülnünk a legrosszabbra”

– mondta Newsome.

Chivona Newsome, a csoport társalapítója pedig azt nyilatkozta, hogy „bezárjuk a városházát és elhozzuk a poklot, rémálommá tesszük az életüket” –írta meg a V4NA.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére