Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Vajon transznemű fiúk járhatnak lányiskolákba?

888.hu

2022.01.04. 17:10

Angliában 25 lányiskola utasítja el azt, hogy intézményeikbe transznemű fiúkat vegyenek fel.

A Girls Day School Trust (GTSD) mely 25 lány iskolát foglal magába egy dokumentumot adott ki arról, hogy a jogilag férfivá alakult lányokat ezentúl nem veszik fel az iskoláikba. Ezt azzal indokolták, hogy elkötelezettek a lányok egynemű oktatásának ügyében.

Ezeknek az iskoláknak a „jogilag férfivá” vált személyek felvételével egyébként az egynemű oktatási intézmény státusz is megkérdőjelezhető lenne.

A biológia ennyire nem számít semmit már a fejlett nyugaton.

Persze ez így progresszív embertársaink számára kirekesztőnek tűnhet, ezért a dokumentumban azt is kifejtik, hogy aki már oda jár és az iskolák valamelyikében kezdi meg átalakulását és maradni akar azokat támogatják és biztonságos helyet akarnak nyújtani. Ennek oka, hogy a lányok, akik fiúvá akarnak válni 18 éves koruk előtt úgysem tudják ezt jogilag megtenni.

Az ember azt hinné, hogy ez csak valami perverz vicc a normalitás ellen, de nem. Ilyen abszurd fejtegetésekbe kényszeríti az LMBTQ-lobbi a korábban konzervatív szemléletben megalapított intézményeket.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Lecsökkentenék Schröder juttatásait, csak mert nem határolódott el Putyintól

Lecsökkentenék Schröder juttatásait, csak mert nem határolódott el Putyintól

Gerhard Schröder juttatásainak csökkentésére készülnek a német kormánypártok, mert a volt kancellár az Ukrajna elleni háború kezdete óta még mindig nem határolódott el Vlagyimir Putyin orosz elnöktől, és nem vált meg a Rosznyeft orosz energiaipari cégben betöltött tisztségétől – írta szerdán a Bild című német lap.

Biden katonákat küld Szomáliába

A Biden-kormány hétfőn bejelentette, hogy újraindítja a „tartós” amerikai csapat jelenlétet Szomáliában, az al-Kaida szervezethez tartozó al-Shabaab fenyegetésére hivatkozva, amellyel visszafordítja Trump-kormányzat célját arra vonatkozóan, hogy kivonják a térségből a katonaságot.

Orbán Viktor és Tucker Carlson is részt vesz a CPAC Hungary-n

Orbán Viktor és Tucker Carlson is részt vesz a CPAC Hungary-n

Hazánkba látogat a CPAC-kongresszus, ahol Orbán Viktoron kívül Kövér László, Varga Judit és Tucker Carlson is megjelenik majd. Mutatjuk, kik a legfontosabb felszólalók a kétnapos konzervatív dzsemborin.

Orbán Viktor: Ez az évtized a veszélyek, a bizonytalanság és a háborúk korszaka lesz

Európa, a nyugati ember, benne és vele Magyarország, mi, magyar emberek a veszélyek korába léptünk – írta a miniszterelnök a Facebookon.

Derűs négy évet garantál nekünk a parlamenti ellenzék

Ha nem lőnének a szomszédunkban, és nem régen látott kihívásokkal kellene farkasszemet nézni, nyugodtan kijelenthetnénk, hogy derűs parlamenti órák várnak ránk a következő négy évben. Az ellenzéki nevettetők kicsiny, ámde harsány csapatához most csatlakozott egy tréfás kedvű újonc, Jámbor András.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére