Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

„Túlságosan meleg” lett volna a Marvel legújabb sorozata, ezért ejtették

888.hu

2021.09.10. 09:00

Egy új szuperhőssorozatot készítettek volna, telis-tele meleg szereplőkkel.

 

A Marvel-univerzumban játszódó élő szereplős sorozat 2017-ben kapott zöld utat a Disney tulajdonában lévő Freeform tévéstúdiótól. A sorozat munkálatai a főszereplők kiválasztásáig és a pilot forgatásáig jutottak el.

Az Új harcosok tartalmából

Hat szuperképességekkel rendelkező fiatal – akik nagyon különböznek a Bosszúállók szereplőitől – pozitív változást akar elérni a világban, akkor is, ha még nem készek hősnek lenni.

A producerek Mókuslány (Milana Vayntrub), Mister Immortal (Derek Theler), Night Thrasher (Jeremy Tardy), Speedball (Calum Worthy), Microbe (Matthew Moy), valamint Debrii (Kate Comer) debütálását ígérték.

Annak ellenére, hogy a pilot pozitív reakciókat kapott a tesztvetítésen, a Freeform ejtette a sorozatot. A showrunner, Kevin Biegel szerint a műsor megszüntetésének valódi oka az volt, hogy

„túl meleg”.

Szerdán egy tweetsorozatban Biegel úgy nyilatkozott:

Van egy műsor, amelyet néhány évvel ezelőtt írtunk. Tele volt meleg karakterekkel. Ez ölte meg a sorozatot. Az volt a baj, hogy túl meleg volt.”

Hozzátette: „Vannak olyan éjszakáim, amikor nem tudok elaludni a dühtől.”

Biegel korábban nem látott felvételeket is megosztott a kulisszák mögül, többek között a Mókuslány, Milana Vayntrub klipjeit, valamint több fotót a szereplőgárdáról. A showrunner azonban másnap törölte a tweeteket. Egy későbbi bejegyzésében szükségét látta tisztázni, hogy említett tweetjében nem Jeph Loeb producerről van szó, akit rasszizmussal vádoltak meg a Netflix Vasököl című sorozata miatt.

A PinkNews megkérdezte az ügyről a Marvelt.

A vállalat szóvivője szerint

Biegel állításai nem voltak teljesen pontosak, a cég „teljes mértékben támogatta a műsort”.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére