Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Túl kevés parazita férget neveznek el nőkről a haladók szerint

888.hu

2022.05.12. 17:30

A „haladárok” szexizmus-vitája amiatt robbant ki, hogy nem neveznek el elegendő újonnan felfedezett parazita féregfajt nőkről.

 

Aggályok merültek fel egy tudóscsoportban azzal kapcsolatban, hogy vajon a „nemi elfogultság” szerepet játszott-e az újonnan felfedezett féregfajok elnevezésében. Robert Poulin parazitológus vezetésével nyolc, 2000 és 2020 között megjelent folyóirat tanulmányait vizsgálták meg – írta a Sky News.

Az új-zélandi Otago Egyetem szakértői szerint a kiváló tudósokról elnevezett 596 faj közül csak 111, azaz 19 százalék lett elnevezve nőkről.

A Proceedings of the Royal Society B folyóiratban megjelent tanulmány szerint

kitűnő tudósokról elnevezett fajok között következetes nemi elfogultságot találtunk, mivel a férfi tudósokat aránytalanul gyakrabban örökítették meg így, mint a női tudósokat.”

 

A valódi ok nyilvánvalóan az volt, hogy a férfiak nagyobb valószínűséggel választanak elsősorban természettudományos tárgyakat, így több köztük a parazitológus vagy a biológus. Ezért több férfi tudós közül lehet választani, amikor eldöntik, kiről nevezzék el az új fajokat.

 

Ennek semmi köze a „szexizmushoz”, ahogyan az olajfúrótornyokon vagy az építkezéseken dolgozó férfiak számának növekedése a férfiak és a nők közötti természetes biológiai különbségek és az általuk meghozott döntések következménye.

Az a tény, hogy mindezt komolyan kezelik, egy újabb bizonyítéka annak, hogy a mainstream tudományt hogyan torzította el a woke-izmus, az új világrend hülyeségei és a kultúrháborúk.

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Zelenszkij szerint eltörték az orosz hadsereg gerincét

Zelenszkij szerint eltörték az orosz hadsereg gerincét

Az ukrán elnök szerint a kulcsfontosságú kikötőváros, Mariupol eleste ellenére az ukrán hadsereg komoly károkat okozott az orosz haderőnek.

Orosz kézen Mariupol, kitiltották Bident, Szerbiában tárgyalt Orbán Viktor

Orosz kézen Mariupol, kitiltották Bident, Szerbiában tárgyalt Orbán Viktor

Hosszú harc után orosz kézre került Mariupol. Kitiltották Oroszországból Bident, Blinkent és közel ezer más amerikait.

Az oroszok kitiltották Bident és közel ezer másik amerikait

Beutazási tilalmat rendelt el szombaton Oroszország 963 amerikai állampolgár, köztük Joe Biden elnök és Antony Blinken külügyminiszter ellen, és bővítette a kanadai tilalmi listát is – közölte szombaton az orosz külügyminisztérium, hozzátéve, hogy a jövőben is viszonozza az „ellenséges amerikai lépéseket”

Orbán Viktor: Mi a béke és az észszerűség pártján állunk!

Orbán Viktor: Mi a béke és az észszerűség pártján állunk!

A miniszterelnök az Újvidéken Nemzetközi Mezőgazdasági Vásáron beszélt az észszerű gazdálkodás fontosságáról.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére