Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Tudtad, hogy LMBTQ-történelmi hónap van?

888.hu

2022.02.11. 16:00

Mostanáig mi sem.

Az utóbbi években rendszeressé vált az a jelenség, hogy „drag queen”-nek nevezett transzvesztiták műsorokat adnak elő gyerekeknek, meséket olvasnak fel és különböző gyermekprogramokon tolják az LMBTQ-propagandát, akár óvodákban, iskolákban is.

Az LMBTQ történelmi hónap alkalmából látogatott el nemrég egy Aida H. Dee nevű „drag queen” a Great Dunmow-i általános iskolába, ahol az egyik órán felolvasott egy könyvből, ami az elfogadásról szól.

Aida szerint:

A gyerekek csodálatos példaképek a felnőttek számára, amikor az elfogadásról van szó, mert mindig mindenben megtalálják a mesét. Alig vártam, hogy találkozhassak a St Mary’s családdal, hogy bemutathassam a gyerekkönyvemet egy olyan helyen, ahol már korábban is ilyen meleg fogadtatásban volt részem!

– süketelt a nőnek öltözött férfi.

Sarah McCarthy, az 5. évfolyamosok tanára szerint jó dolog, hogy

lehetőséget biztosíthattunk a gyerekeknek, hogy megtapasztalhassák a mesehallgatás legszórakoztatóbb és legmesésebb módját. Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy bátorítsuk a gyerekeinket arra, hogy felfedezzék a környezetüket, és kérdéseket tegyenek fel az őket körülvevő világról

– jegyezte meg a tanár.

Az utóbbi években számtalan másik botrányos eset történt, például amikor egy korábban elítélt pedofil tartott meseórát kicsiknek, nőnek öltözve.

A legbotrányosabb eseteket most a V4NA gyűjtötte össze ebben a cikkben.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére