Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Transzneműségen viccelődött, letiltották a Twitterről 

888.hu

2022.03.21. 11:00

Vasárnap a Babylon Bee vezérigazgatója, Seth Dillon felfedte, hogy a politikáról és kultúráról szóló szatirikus véleményéről ismert cégét „gyűlöletkeltő magatartás” miatt kizárták a Twitter-fiókjából.

 

Most kaptam ezt az értesítést, hogy »gyűlöletkeltő magatartás« miatt kizártak minket a fiókunkból”

– tweetelte Seth Dillon, a Babylon Bee szatirikus lap vezetője vasárnap délután. A Twitter intézkedésére a The Babylon Bee öt nappal ezelőtti cikke miatt került sor, amelyben tréfásan az Egészségügyi és Humán Szolgáltatások (HHS) helyettes államtitkárát, Rachel Levine-t nevezte meg „az év férfijának”. Levine, aki biológiailag férfi, leginkább arról ismert, hogy transznemű nőként coming out-olt, mielőtt Joe Biden elnök kinevezte volna a HHS helyettes államtitkárának szerepére. Ahogy azt mi is megírtuk, nemrégiben Levine-t a USA Today az „Év nője” cím egyikének választotta.

 

 

A Twitter megjelölte a Bee bejegyzését, amelyben Levine „átváltozásán” és névváltoztatásán viccelődött, mert az megsértette a „gyűlöletkeltő magatartás” elleni szabályait. A szabály kimondja: „Nem támogathatsz erőszakot, fenyegetést vagy zaklatást más emberek ellen faji, etnikai, nemzeti származás, szexuális irányultság, nemi identitás, vallási hovatartozás, kor, fogyatékosság vagy súlyos betegség alapján.” Dillon azt írta, hogy a Twitter azt mondta a Bee-nek, hogy a fiókot 12 órával azután állíthatják vissza, hogy a cég törölte a Levine-ről szóló cikkre mutató tweetet. Dillon közölte követőivel, hogy nem tervezik a tweet törlését.

 

Nem törölünk semmit. Az igazság nem gyűlöletbeszéd. Ha az igazság kimondásának ára a Twitter-fiókunk elvesztése, akkor legyen így”

– írta.

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére