Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Transznemű leszbikus lett az autista fiúból, miután egy nemi erősítő terapeutához került

888.hu

2021.10.12. 18:40

Az apa egy konferencián mesélte el családjának aggasztó helyzetét, miután szembesült azzal, hogy milyen jegyzet készült el fia legelső terápiás alkalmáról. 

 

A Christian Post számolt be arról, hogy Brenton Netz megdöbbenésére és rémületére a Troy Weber-Brown-nal folytatott terápiás ülésen elkészült feljegyzések szerint

fia, a 11 éves Miles leszbikusként számolt be szexuális irányultságáról, és nemét mint transznemű nő mutatta be.
A gyereket az apa és volt felesége közösen nevelik. Netz elmesélte, hogy a fiú már 4 évesen autizmussal diagnosztizálták, rögeszmés személyiséggel és egyéb viselkedési problémákkal.
Elmondása alapján
az anya az engedélye nélkül vitte el a fiút a gender-terapeutához.
Aki aztán ahogyan egyre inkább belelátott a helyzetbe, rögtön pubertásgátló gyógyszereket ajánlotta a gyerek figyelmébe.
Az apa állítólag a konferencián „kiszolgáltatott gyermeknek” minősítette fiát, és elítélte Weber-Brownt, amiért fiát nőként, Miley néven mutatott be. Szintén kritizálta azt is, hogy a terapeuta kihasználja a bajba jutott és sérülékeny gyermekeket
Kifejezett célja az, hogy újra-nevelje őket.”
– mondta.
Állítása szerint Weber-Brown a fiúnak úgy állította be magát, mint aki egy apa-helyettesítő lenne.
Nem csupán aprólékosan manipulálta a fiamat, hogy azt gondolja, nemcsak transznemű lány és leszbikus, de még strukturált megbeszéléseket folytattak a visszafordíthatatlan hormonokról és a sebészeti lehetőségekről is.”

A klinika honlapján egyébiránt Weber-Brownt „engedéllyel rendelkező családi és házassági terapeutaként írják le, aki egyébiránt LMBTQ viselkedési egészségügyi ellátásra szakosodott”.

Az apa úgy véli, hogy a fia önmagától nem juthatott volna erre az elhatározásra, biztos abban, hogy felnőttek beszélték rá őt arra, hogy egy transznemű leszbikus. Éppen ezért

elgondolkodik azon, hogy polgári pert indítson a klinika ellen, amiért nyomást gyakorolt fiára, hogy azonosítsa magát transznemű leszbikusként

– írta a Daily Wire. Tavaly már sikeresen megkapta a bírósági végzést arról, hogy fia ne kaphasson további kezelést a klinikán.

Tettével arra is rá szeretné irányítani a figyelmet, hogy a gyermekek mennyire nagy veszélynek vannak kitéve, szeretné hogyha más szülő tisztában lenne a történtekkel, hogy ebből okulva megvédhessék saját gyermekeiket.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére