Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Több százan tüntettek a Disney-stúdiónál az LMBTQ-propagandájuk ellen

888.hu

2022.04.08. 17:30

Szerda este tiltakozók százai vonultak a Disney vállalati központja elé a kaliforniai Burbankben, hogy hangot adjanak ellenvéleményüknek a stúdió baloldali politikai fordulata és a woke+LMBTQ programjuk elfogadása miatt.

 

A demonstrálók egy része azt skandálta, hogy „Bojkottáld a Disney-t!”, míg egy ott dolgozó nő arról beszélt, hogy nehéz konzervatív értékeket vallóként a Disney-nél dolgozni.

A Hold the Line keresztény csoport által szervezett békés tüntetés a Disney főhadiszállásának főkapuja előtt zajlott.

 

 

A nő a tömeghez fordulva arra buzdította a Disney konzervatív munkatársait, hogy álljanak ki magukért.

 

Nagyon nehézzé vált annak lenni, aki vagy. Nagyon nehéz volt olyannak lenni, akinek konzervatív értékei vannak. Olyannak, aki hisz abban, hogy helyes kiállni az igazság mellett.”

 

Majd így folytatta:

Minden olyan Disney-munkavállalónak mondom, aki fél, vagy bátortalan: álljon ki! Minden rendben lesz, nem vagy egyedül.”

 

A szerdai burbanki tiltakozás a közvélemény széles körű ellenreakciójának része a Disney azon döntése ellen, hogy az LMBTQ-propaganda részeként beépíti az aktivizmust a gyermekeknek szóló filmekbe és tévéműsorokba.

 

A Disney vezetői a közelmúltban behódoltak az alkalmazottaik egyik szélsőbaloldali csoportjának, és megfogadták, hogy felveszik a harcot a „floridai szülői jogokról az oktatásban” elnevezésű törvény ellen, amely megtiltja a szexualitás és a gender-ideológia tanítását az óvodákban.

A stúdió azt is megígérte, hogy felveszi a harcot más államok hasonló jogszabályai ellen is.

 

A közelmúltban kiszivárgott videókon az is látszik, hogy a Disney alkalmazottai nyíltan megvitatják azon terveiket, hogy több meleg és transznemű üzenetet illesztenek be a gyermekeknek szóló tartalmaikba.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Scholz szerint a NATO-val kell megvédeni a tengerek alatti kritikus infrastruktúrát

Nemzetközi együttműködéssel meg kell erősíteni a tengerfenéken kiépített kritikus infrastruktúra védelmét, és ezt a munkát a NATO keretei között kell összehangolni – jelentette ki Olaf Scholz német kancellár szerdán Berlinben.

Kari Geri is tudott az USA-ból érkező pénzekről

Kari Geri is tudott az USA-ból érkező pénzekről

Azt viszont nem tudta elmondása szerint, hogy mennyi jött.

A szankciópárti európai baloldal az EP-ben mindent megtett, hogy megakadályozza a megegyezést

Az Európai Bizottság végre elfogadta Magyarország nemzeti helyreállítási és rezilienciaépítési tervét, amely 5,8 milliárd euró folyósítása előtt nyithatja meg az utat.

Bombák a pályán, bombázók a lelátón

Bombák a pályán, bombázók a lelátón

Baj van a hölgyekkel. S még mielőtt a feministák megköveznének, gyorsan leszögezem, leginkább a kiemelkedő labdarúgó eseményeken. Mint például a katari világbajnokság, ahol – például – az angol válogatottat elkísérő feleségek, élettársak és barátnők mintegy 10 millió forint értékben piáltak a szállásukat biztosító tengerjárón. Csoda, hogy a címlapokra kerültek? Persze nem csak a rossz oldalukat mutatják a lányok, asszonyok. Annál is inkább, mert legtöbbjük nem éppen hétköznapi bombázó. Összeállításunkban róluk mutatunk be néhány felvételt. S előre is elnézés kérünk, mert biztosan kihagytunk néhány olyan hölgyet, aki biztosan megérdemelte volna, hogy a legjobbak, legszebbek között kapjon helyet.

Tony Blair volt miniszterelnök szerint a briteknek nem kéne kritizálni Katart, mert onnan jön a lóvé

Tony Blair volt miniszterelnök szerint a briteknek nem kéne kritizálni Katart, mert onnan jön a lóvé

Tony Blair volt munkáspárti miniszterelnök arra figyelmeztette a briteket, hogy ne kritizálják túlságosan a világbajnokság házigazdáit, Katart, mivel az arab nemzet gyakran befektet az Egyesült Királyságban.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére