Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Tízből hét francia nő megszűntetné a migránsok szociális segélyezését

888.hu

2022.02.08. 18:20

Egy nemrég megjelent francia közvélemény kutatás meglepő adatokkal szolgál arról, hogy a francia nép valójában mit gondol a migránsoknak folyósított segélyekről.

Az Ifop közvélemény-kutató cég által egy női magazin számára készített, 2 002 résztvevő bevonásával készült felmérés szerint a nők 69 százaléka úgy véli, hogy a francia államnak nem kellene szociális juttatásokat fizetnie az öt évnél rövidebb ideje az országban élő migránsoknak, és ezt a véleményt a megkérdezett férfiak 77 százaléka osztja – írja a Breitbart.

Ami meglepő az, hogy ez a a markáns vélemény még csak nem is a Marine Le Pen vagy Eric Zémmour támogatói körében volt a legnépszerűbb. Valérie Pécresse, egy másik konzervatív jelölt támogatói között már tízből kilencen szüntetnék meg a migránsokszociális segélyezését.

Az is kiderült, hogy tízből hét nő a családi pótlékról is azt gondolja, hogy csak francia és EU-s állampolgároknak lenne helyes megadni. A férfiaknak hetvenkét százaléka szintén osztja ezt a véleményt.

A kutatás rámutat arra is, hogy a franciák többsége az elmúlt évekhez képest a most már határozottan a migráció ellen foglal állást.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére