Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Terjed a woke-vírus Amerikában: nem merik elismerni azt, hogy kizárólag a nők szülhetnek

888.hu

2021.10.02. 20:40

A demokraták radikális, 3,5 ezermilliárd dolláros kiadási törvényjavaslata gondosan kiválasztott gendersemleges nyelvet is tartalmaz, többek között a „terhes” és a „szülő” nőket egyéneknek írja le. 

 

Míg a 2400 oldalas törvényjavaslat tartalmazza az „anyák” és „nők” szavakat, a 714. oldalon már óvatosan fogalmaznak, amikor is a terhes és szülő nőket/anyákat óvatosan csak az „egyénnek” szóval írja le.

A COVID -19 tudatosságának, az ellátásra és a tapasztalatokra gyakorolt hatásának, valamint a megelőző intézkedések alkalmazásának gyors felmérése a terhesség, a vajúdás és szülés, valamint a szülés utáni egyének körében”

- olvasható a gendersemleges kifejezés, annak ellenére, hogy minden kétséget kizárólag csak és kizárólag a biológiai nők képesek ilyen funkciókra.

 

Ez azonban már messze nem az első alkalom, hogy a demokraták megváltoztatták a nyelvet, hogy kielégítsék a woke ideológiára vevő baloldal vágyait.

Januárban például Nancy Pelosi házelnök mutatta be azokat a szabályokat a 117. kongresszuson, amely megszüntette az olyan nemek szerinti kifejezések használatát, mint az „apa, anya, lánya, fia, nővér, nagybácsi, nagynéni, első unokatestvér, unokaöccs, unokahúg, férj, feleség, após, anyós, vej, meny, sógor, sógornő, mostohaapa, mostohaanya, mostohabátty, mostohanővér, féltestvér, unoka. ”

Hasonló módon Alexandria Ocasio-Cortez kavart nagy hullámokat a múlt hónapban, miután erélyesen védte a „menstruáló emberek” kifejezés használatát.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére