Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Terhes transznemű férfi és bikinis szupernagyi a TikTokon

Kovács Nikol

2021.07.14. 13:00

Megvan az az érzés, amikor azt hiszed, hogy mindent láttál már, aztán kiderül, hogy mégsem? Mutatom a TikTok legmegosztóbb videóit!

 

Mindenképpen dicséretesnek tartom, ha az idősebb korosztály tartja a tempót a technika fejlődésével, és fiatalokat megszégyenítő módon használja az okostelefont, a tabletet meg a számítógépet.

Mindazonáltal azt gondolom, van egy pont, ahol

meg kellene húzni a határt.

Ilyen például a TikTok is.

A fürdőruhában, fehérneműben vagy egyéb lenge öltözékben táncoló nagymamák jelenléte a TikTokon igen gyakori. Ennek a pandémia lehet a táptalaja, ugyanis a koronavírus-járvány mindenkit bezárkózásra kényszerített, a TikTok pedig maximálisan betöltötte funkcióját: lekötött mindenkit, még a nagymamákat is.

Magyar változata is van a jelenségnek. A 60-as éveiben járó Bíró Mari nagyon aktívan gyártja az internetes tartalmakat. 95 ezer követője és 1,4 millió lájkolója van a TikTokon!

 

Videóiban legtöbbször énekelgetni szokott, de a rögtönzött divatbemutatók sem állnak távol tőle. Mindenképpen nagyon furcsa nagymama benyomását kelti. Legfőképpen azok a videók verik le a biztosítékot, amelyekben

tangabugyiban és melltartóban énekel.

 

@sziasztokmarivagyokItt vannak ujjabb képek udv sok puszi bíró Mari mary♬ eredeti hang – Biromari

Ízlések és pofonok, bár szerintem ez sem a TikTokra való!

Összeállításunk talán legmegosztóbb videója következik. Egy transznemű férfi terhességéről és gyermekéről készített egy videómontázst, amelyet aztán megosztott a TikTokon.

@transgestanteAs vezes, ainda nem acredito que finalmente minha pequena saiu do forninho do papai. ? #homemtrans #fy #bb #trans #EuExisto #papaitrans #gravidez♬ original sound – The Scotts

A videó a magyar TikTok-felhasználók körében meglehetősen negatív kritikát kapott.

Az egyik szemem sír, a másikat kínomban kinyomtam”

– olvasható az egyik kommentben.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére