Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Tegye színesebbé a fenyőfáját félmeztelen homoerotikus manóval!

Prokaj Dávid

2021.12.02. 18:40

Ez itt a XXI. század, nem elég, hogy szóban támogatod az LMBTQ-lobbit, ennek tettekben is meg kell nyilvánulnia. Nem késő még a karácsonyi ünnepekre bevásárolni pár szivárványos csecsebecsét, hogy ezeken a napokon is megmutasd a világnak: te jó ember vagy!

 

Miközben hallgatod a szupermarketekben Mariah Carey All I Want for Christmas is You című világslágerét arról, hogy az énekesnőt még szentestén sem érdekli más, csak hogy a pasija boldoggá tegye, jusson eszedbe, hogy a világ kisszámú LMBTQ-közössége nagyon is számít az év minden napján a te odaadásodra!

Így amikor vásárlásra veszed rá magad, ne felejtsd el felmutatni és érzékeltetni a körülötted lévőkkel ezen a konzervatívnak mondott ünnepen is progresszív beállítottságodat!

A lobbi ezekben a napokban sem nyugszik! Rögvest el is készítették mindenki számára kis karácsonyfadíszeiket, így amikor felállítod otthon a fenyőfádat, nagyon ügyelned kell arra, hogy központi, jól látható helyre kerüljenek ezek a díszek. Hiszen nem akarhatod, hogy csalódjanak benned a balliberális ismerőseid, ugye? Na látod!

A következőkben bemutatunk pár díszt, amellyel nemcsak a fádat, de az ünnepnapjaidat is színesebbé és különlegesebbé teheted.

Rögtön itt van egy, amely szivárványos Pride-díszeket tartalmaz, beleértve a „bi”, a „transz” és a „nem bináris” verziót is.

Ezek a „Make The Yuletide Gay” feliratú csecsebecsék biztosan feldobják a karácsonyfádat! Számos színben kaphatók, és választhatsz, hogy a feliratok szivárványos vagy csillogó dizájnnal, ünnepi formában szerepeljenek-e. A felirat egyébként a Karácsonyi meglepetés című filmre utal, amely egy homoszexuális egyetemistáról szól.

Koponyákkal nem lehet ünnepi hangulatba kerülni? Dehogynem! Csak szivárványszínekben kell pompázniuk!

Még egy villám is csilloghat fényesen, pompázhat a szivárvány minden színében, ilyenből érdemes akár többet is beszerezni!

Szolidaritást vállalhatsz a végtelenül cuki transznemű pingvinekkel is.

Női melleket ábrázoló fadíszeket ugyancsak be lehet szerezni, ha úgy érzed, hogy valamilyen oknál fogva csak így tudod igazán megélni és ünnepélyessé tenni az elkövetkező napokat.

Végül itt van a félmeztelen manó! Ezt azonban csak a nagyon merészeknek érdemes beszerezniük. Nagyon progresszív, ugye?

(Figyelem: a cikk iróniát tartalmazhat!)

(A képek forrása: Pinknews)

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére