Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Már tárgy is lehetsz, ha genderfluidnak érzed magad

888.hu

2021.08.09. 21:30

Két újabb ultraprogresszív TikTok-videóból megtudhatjuk, hogy vannak, akik azt szeretnénk, hogy tárgyként hivatkozzanak rájuk, másoknak pedig előzetes bejelentés nélkül változik meg a neme.

 

Az első videóban egy magát nemváltóként megjelölő ember magyarázza el, hogy milyen genderfluidnak lenni. A felvételen a lány kifejti, hogy a neme gyakran előzetes bejelentés nélkül változik meg. A genderfluid nemi identitás azt jelenti, hogy az adott ember bármikor bármilyen neműként azonosíthatja magát, és a neme a körülményektől függően változik, akár órák alatt – írta meg a V4NA.hu.

Egyeseknél viszont a nem változása periodikus, ütemszerűen történik.

A genderfluiditást önmagában is nemi identitásként kell kezelni, emellett a kifejezés a nemváltó emberek leírására is használható.

Számos szinonimája van ennek a nemiségnek, többek között a nem bináris, a transznemű vagy a multigender.


Egy másik TikTok-videóban egy magát szintén genderfluidként azonosító ember azt magyarázza, hogy ő az „it” („az”) névmást preferálja, amellyel tárgyakra szoktak hivatkozni, mivel így tudja magát a legkönnyebben definiálni. A videó készítője többször megemlíti a nemi eufória kifejezést, amellyel egy vágyat próbál leírni, ami arra ösztönzi, hogy minél inkább hasonlítson az általa preferált nemre.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére