Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Szexuális erőszak vádjával vettek őrizetbe egy demokrata képviselőt

888.hu

2022.01.03. 08:40

A pennsylvaniai Darby Township egyik demokrata képviselőjét megvádolták egy 15 éves fiú megerőszakolásával.

 

Marvin Smith, egy 50 éves demokrata képviselő, akit 2019-ben választottak meg Darby Township képviselőtestületébe, a múlt hétvégén feladta magát a philadelphiai rendőrségen nemi erőszak, szexuális erőszak és más, egy 15 éves fiú 2017-es megerőszakolásával kapcsolatos vádak miatt. 2017. augusztus 12-én a nyomozók szerint Smith a járművében ült, amikor odament a fiúhoz, és felajánlotta, hogy elviszi őt. Smith azzal csábította a fiút, hogy a család barátjának adta ki magát – állítják a nyomozók.

Amikor a fiú beszállt Smith járművébe, Smith egy parkba vitte, ahol aztán állítólag megerőszakolta a tinédzsert.

Ezután a fiú azt mondta a rendőrségnek, hogy Smith egy ismeretlen helyen tette ki őt. A fiú először 2019 áprilisában tett feljelentést szexuális erőszak miatt Smith ellen, de elfogatóparancsot csak 2021. november 22-én adtak ki ellene. 2021. november 22-én Smith továbbra is Darby község megbízottjaként szerepel az önkormányzat honlapján. Smith 100 ezer dolláros óvadék ellenében továbbra is rendőrségi őrizetben van.

A képviselőnek nem ez az első botránya, 2020 szeptemberében, a Black Lives Matter aktivisták nyári zavargásait követően Smith a Facebook-oldalán megosztott egy mementót, amely két fekete férfit ábrázolt, akik egy fehér rendőr fejére szegezték a fegyvert, a következő felirattal:

Muszáj idáig eljutni, hogy abbahagyják a gyilkosságokat és a terrorizálásunkat?„

Ennek eredményeképpen Smith-t megfosztották a régió rendőrkapitányságának felügyeletét ellátó feladataitól – írta meg a Breitbart.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére