Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Szexista és megalázó az Eurovíziós Dalfesztivál győztesének új klipje

Kovács Nikol

2021.07.16. 15:40

Erre nincsenek szavak.

 

A 2021-es Eurovíziós Dalfesztivált a Måneskin nevű olasz rockbanda nyerte Zitti E Buoni című számával.

Ki lehet találni, hogy miért!

A győzelem kihirdetése után a színpadon élő adásban a banda frontembere, Damiano David a doboshoz, Ethan Torchióhoz fordult, és szenvedélyesen megcsókolta, majd Thomas Raggi gitáros ajkára is adott egy könnyed puszit.

A tagok szexuális irányultságáról csak annyit tudni biztosan, hogy a basszusgitárosuk, Victoria De Angelis nyíltan biszexuális, Ethan Torchio a nyilatkozatai alapján „szexuálisan szabadnak” vallja magát, Damiano ugyan még nem coming outolt, ráadásul a pletykák szerint barátnője is van, de a látottak

komoly kérdéseket vetnek föl.

A botrányosra sikeredett eurovíziós szereplésük után, tegnap jelent meg az I Wanna Be Your Slave című számukhoz egy videóklip, amely feltette az i-re a pontot. Nagyon merészen ábrázolták benne a szexualitást, és nem csak a hagyományos szexualitást.

A klipben találkozhatunk olyan képsorokkal, amikor Damiano melltartóban, combfixben és magas sarkú cipőben áll a férfinak öltözött, inget és zakót viselő Victoria mellett.

Szerepcsere, ami a transzneműekre és a drag queenekre is utalhat.

Persze nem csak az öltözködés terén voltak merészek az alkotók, megjelenítettek két férfit, akik egymás fenekét markolásszák, csókolóznak, illetve mellbimbó-húzogatást és hátkarmolászást is láthatunk.

Egyes jelenetekben férfit rúzsoznak, nőt térdre kényszerítve, hátra kötözött kézzel ábrázolnak, és nem utolsósorban visszatérő elem az alá-fölé rendeltség, például amint egy magas sarkú cipőt viselő női láb a férfi fejére nehezedik.

De beszédes az a képsor is, amikor a nő leköpi a férfit.

A videóból árad a szexizmus, az LMBTQ-propagandának való megfelelés, a felsőbbrendűség és a feminizmus.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére