Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Szellemi muníció a gender-elmélettel szemben, a gyermekek védelméért

888.hu

2021.03.05. 16:16

Az Alapjogokért Központ gondozásában a napokban jelent meg Szilvay Gergely A genderelmélet kritikája című könyve.

Az online könyvbemutatón Novák Katalin családokért felelős tárca nélküli miniszter elmondta, hogy a nemzetközi genderlobbi, amely hódító háborút indított, az elbizonytalanítást tűzte ki céljául. A legalapvetőbb dolgokat is megkérdőjelezi, például azt is, hogy az anya nő, az apa pedig férfi. Szilvay Gergely többek között arra mutatott rá, hogy a genderelmélet végletesen elválasztja egymástól a testet és a személyiséget, ezáltal csereszabatossá teszi, kiben milyen „nem” lakozik.

Maga a könyv bemutatja, hogy mi a genderelmélet, mi a közös a radikális feminizmusban, a homoszexuális propagandában és az ún. „LMBTQ-mozgalomban”, hogy mi mindebben a téves, és mi mindennek a káros, sőt veszélyes gyakorlati következménye – legfőképpen a gyermekek egészséges fejlődésére nézve. A genderideológia ugyanis olyan útvesztőbe viszi be a társadalmat, amely relativizálja nő és férfi teremtettségét: tagadja, hogy „csak” két nem – női és férfi – létezik, a legkülönfélébb szexuális és nemi identitásokat normálisnak állítja be, ezáltal főszabályt csinál a kivételből. Ráadásul mindennek elfogadását kötelezővé kívánják tenni, és el akarják hallgattatni azokat, akik meg merik kérdőjelezni ennek az egésznek a létjogosultságát. „Egy ilyen könyv Nyugaton már nem jelenhetett volna meg” – hangzott el a könyvbemutatón.

„A határokat nem ismerő genderlobbi aláássa a családot, és kiváltképp veszélyes a gyermekek számára” – figyelmeztetett Szánthó Miklós, a központ igazgatója. Ha ugyanis elindulunk a „nemi szerepek” relativizálásának csúszós lejtőjén, és eljutunk oda, hogy mindenféle szexuális orientáción alapuló megkülönböztetés tilos, akkor a kisgyermekeket megrontó pedofilok vagy az állatokkal fajtalankodó zoofilok számára ki és milyen alapon állít majd erkölcsi korlátokat? Hiszen a genderlobbi szerint minden „nemi szerepet” és szexuális irányultságot el kell fogadni.

A könyvbemutatón készült videót itt lehet megtekinteni:

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Trump: a republikánusok 2022-ben visszaszerzik a többséget a törvényhozásban

Trump: a republikánusok 2022-ben visszaszerzik a többséget a törvényhozásban

A republikánusok 2022-ben visszaszerzik a többséget a törvényhozásban, és 2024-ben egy republikánus fog nyerni az elnökválasztáson – mondta sajtóinformációk szerint Donald Trump volt amerikai elnök szombaton Floridában, a Republikánus Országos Bizottság (RNC) adományozói találkozóján.

Fővárosi kampányplakátok a Kerepesen elhelyezett illegális hulladékban

Fővárosi kampányplakátok a Kerepesen elhelyezett illegális hulladékban

Karácsony Gergely, Déri Tibor és Újpest egyik zöldpárti politikusának transzparensei voltak abban az illegálisan lerakott hulladékkupacban, amelyről pár nappal ezelőtt érkezett bejelentés Kerepesen.

Tordai uszít ellene, de oltakozik vele

Tordai uszít ellene, de oltakozik vele

Aljas húzás Ausztriától, Tordai uszít ellene, de oltakozik vele, a baloldal kérjen bocsánatot. A nap eseményei dióhéjban.

A rióinál is hatalmasabb Krisztus-szobrot építenek egy brazil kisvárosban

A rióinál is hatalmasabb Krisztus-szobrot építenek egy brazil kisvárosban

A rióinál is nagyobb, a talapzattal együtt 43 méter magas Krisztus-szobrot építenek a brazíliai Encantadóban. A Rio de Janeiro fölé magasodó világhírű Megváltó Krisztus-szobor „mindössze” 38 méter magas.

Vakcinaügy: Kérjen bocsánatot a baloldal a magyar emberektől!

Vakcinaügy: Kérjen bocsánatot a baloldal a magyar emberektől!

A Kormányzati Tájékoztatási Központ közleményben szólította föl a baloldalt a kínai és orosz vakcinák felfüggesztését követelő országgyűlési határozattervezetük visszavonására.

Orosz vakcinával oltakozott az ellene uszító Tordai

Orosz vakcinával oltakozott az ellene uszító Tordai

Az alábbi levelet küldtük Tordai Bence országgyűlési képviselő számára.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére