Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Szél Bernadett és a baloldal a migránsok pártján

888.hu

2022.02.24. 11:45

A baloldal sohasem azt képviselte, ami Magyarországot előre vinné, vagy a magyar emberek védelmét, jólétét szolgálná. Beszélhetünk a hódmezővásárhelyi kapitányról, még az LMP-ből is kiebrudalt, zöld köntösbe bújtatott ügynökasszonyról, vagy az ellenzék főnökéről, a Szemlőhegy utcai szemkilövetőről, ezek mind egy szelet fújnak, bizonyítva, hogy a baloldalon nem lehet más a politika.

 

Gyurcsány Ferenc – aki szerint „a magyar kormány menekültpolitikája embertelen, elfogadhatatlan” – és a Soros György által istenített nyílt társadalmak bevándorláspolitikáját követik a baloldali politikusok. Az Ellenszél nevű Facebook-oldalra töltötték fel az alábbi videót, ami, egyrészt, tökéletesen szembe állítja a liberális propaganda által a migránsokról elmondottakat a valósággal, másrészt, rávilágít, mi történne Magyarországgal, ha a szuverenitásunk és a határaink védelmét zászlajára tűző nemzeti, polgári kormányunk helyett Márki-Zay Péter vezetné az országot, jobbján Szél Bernadetttel.

 

A névleg zöld politikus, Szél Bernadett szerint „Magyarországon a bevándorlás nem probléma, nincs menekülthullám.” Nos, ez így igaz. Annak köszönhetően, hogy nem tagja a kormánynak és nem dönt ilyenekről! Ő ugyanis azt az álláspontot képviseli, hogy „a kvótarendszer [...] uniós szinten lenne egy olyan megoldás, ami Magyarország számára könnyebbséget hozna.” Szél Bernadett tehát behozná a migránsokat Magyarországra. A magyarországi román érdekképviseletet ellátó Momentum által felkarolt Szél teljes mellszélességgel támogatja Márki-Zay Pétert a kormányfői tisztségért folytatott csatában. Érthető, hiszen a migráció terén is elvtársra lelt a hódmezővásárhelyi polgármesterben. Márki-Zay úgy véli, „összességében inkább pozitív, mint negatív hatást gyakorolt a nagyszámú, egy időben történő bevándorlás egy adott térség gazdasági fejlődésére”, és meg van róla győződve, hogy „Nekünk az a fontos, hogy egy befogadó, szeretettlejes társadalom legyünk.”

Isten óvjon minket attól, hogy olyan állapotok uralkodjanak hazánkban, amilyeneket az Ellenszél videójában láthatunk, és ami ma a hétköznapokat jelenti számos nyugati országban. Április 3-án mindenki szeme előtt ezek a képsorok lebegjenek!

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Foglalkozunk nőügyekkel: Fiút nevelni

Foglalkozunk nőügyekkel: Fiút nevelni

A 888 podcastjának vendége: Bohár Tünde, a Megafon munkatársa.

Sopánkodhatnak a baloldali politikusok: az EP az atomenergiát is fenntartható energiaforrásnak minősítette

Az Európai Parlament (EP) elutasította az úgynevezett taxonómia rendelet kiegészítése elleni indítványt, mely megakadályozta volna, hogy a gáz- és atomenergia-ágazatok bizonyos tevékenységei környezeti szempontból fenntarthatónak minősüljenek, ezzel mindkét energiahordozó biztonságos és tiszta energiaforrás minősítést élvezhet – közölte az uniós parlament szerdán.

Gyöngyösi sütheti saját pecsenyéjét a Jobbik élén

Gyöngyösi sütheti saját pecsenyéjét a Jobbik élén

Bár Gyöngyösi Márton, a Jobbik frissen megválasztott elnöke hiába verte el nagy fölénnyel Jakab Péter jelöltjét, Földi Istvánt az elnökválasztáson, mégis gyakran emlegetik egy lapon a nevét Retkes Attiláéval, aki az SZDSZ utolsó elnökeként, a párt megszűnésekor leoltotta a villanyt.

GFG blog 11.: Döglött akták: a szocik

GFG blog 11.: Döglött akták: a szocik

Hozzájárulás korunk szellemi vitáihoz

Ha valaki nem tud választani magának nemet, egy társkereső több mint 12 alternatívát kínál

Ha valaki nem tud választani magának nemet, egy társkereső több mint 12 alternatívát kínál

Mert ugyebár nem elég 4-5 lehetőség a nemi identitás meghatározására, felvilágosultaknál ennél sokkal bonyolultabb a kérdés.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére