Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Soros György blogja szerint provokáció az, ha Orbán Viktor kiáll a gyermekek védelme mellett

Prokaj Dávid

2021.06.27. 16:17

A hírhedt fake news-gyár 444.hu firkászai megírtak egy hosszú cikket, melyben annyit sikerült megtudnunk, hogy a felvilágosult és civilizált Nyugaton még mindig nem olvasták el a törvényt.

 

 

A hosszú szövegben rögtön bemutatja a 444, hogy a legutóbbi Európai Tanács ülésén a kormányfők többsége elsápadtan, megrökönyödve vették tudomásul azt, hogy megszületett a pedofilellenes törvény – melyet ők szándékosan csak „homoszexualitás megjelenítését tiltó magyar törvényként” hivatkoznak. Állításuk szerint habár nem is volt napirenden ez a téma, szükségét érezték a progresszív politikusok „falhoz szorítani” Orbán Viktor miniszterelnököt. Azt a kormányfőt, akit a magyar választók hatalmas többsége választott meg 2018-ban miniszterelnökké, így megadva neki azt a lehetőséget, hogy egy olyan törvényt alkosson a magyar népnek, mely a gyermekek védelméről szól.

Jól mutatja ez az eset is, hogy a nemzetközi baloldal szemében az, aki ki mer állni a hagyományos családmodell vagy épp a gyermekek védelme mellett, az egy mucsai tahó, akinek – szerintük legalábbis – semmi keresnivalója nem lenne a nyugati szalonokban.

A törvény nem arról szól, hogy a homoszexuális magyarokat bármiből is diszkriminálnák, vagy éppen üldöznék. Homofób törvényről hadoválnak, de még senkinek nem sikerült bemutatnia azt, hogy a törvény melyik részében található meg ezt a diszkriminatív eset.

Ennek ellenére hatalmas lobbitevékenység indult meg, és sehol nem írnak a pedofilellenes törvény megszületésének fontosságáról és nagyszerűségéről, ehelyett a nyugati politikusok is beálltak az LMBTQ propagálása mellé.

Vitázhattak volna többek között a migrációról is, és annak veszélyeiről, melyet legutóbb élesben is megtapasztalhatta a germán nép. Angela Merkel mégse ezzel foglalkozott, még a magyar szurkolókat ért vegzálását se ítélte el. Egy szurkoló még mindig Németországban tarózkodik azért, mert kiment szurkolni a magyar válogatottnak Münchenbe. Igen, véhetően a szurkulók a meccs előtt kifejezték a véleményüket a szivárványos LMBTQ lobbi provokációjáról, viszont ez a véleménnyilvánítás megtörtént a másik fél részéről is – színes zászlók osztogatásával és rendőrök által a pályára beengedett férfival. Ezeknek az eseményeknek mind meg se kellett volna történnie, az egész napnak a meccsről kellett volna szólnia, de a fenséges Nyugat ez másként gondolta.

Kihasználnak minden alkalmat a magyarok vegzálására és sarokba szorításával. Jól látható, hogy rálépett a magyar kormány az újliberális Nyugat tyúkszemére.

Legutóbb pedig Mark Rutte állt a károgók színpadára, és csatába indult a holland válogatott sztárja, Georginio Wijnaldum is, aki egy minimális huhogást is hall akár egy nézőtől, akár egy bagolytól, ő levonul a plyáról – a szivárványos karszalagjával együtt persze, ami csak véletlenül díszeleg a karján.

Most látható csak, mennyire fontos volt az, hogy Magyarország kijelentette:

az anya nő, az apa férfi.

És amíg ők sivalkodnak, addig a magyaroknak nem kell semmi mást tenniük, csak egy kávét kérniük. Mert az igazság a mi oldalunkon van. És ez előbb vagy utóbb, de ismét be fog igazolódni.

Jó kijózanodást kívánunk Rutténak, Merkelnek, és azon nyugat-európai politikusnak, aki civilizációs vivmányként tekint erre az őrületre.

A magyarok melletti kiállást pedig köszönjük a szlovén Janez Jansa és a lengyel Mateusz Morawiecki kormányfőknek. Imádkozunk azért, hogy idővel többen is csatlakozzanak hozzájuk.

Ez lenne az Európai Unió jövőjének érdeke is.

 

 

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Szabó Tímea és a CIA – megint üzent Anonymus

Szabó Tímea és a CIA – megint üzent Anonymus

Gansperger Gyula: „Sorosnak ezek az emberei bizonyos dolgokat tudnak mozgatni. De a teteje a Gordon.” Azok a beszélgetésrészletek, amelyeket Anonymus hétfőn, illetve ma reggel küldött el az Origo szerkesztőségének, a korábbiakhoz hasonlóan szintén a Városháza értékesítéséről folyó egyeztetéseken hangzottak el, ám nagyrészt a hazai baloldal külföldi kapcsolatrendszeréről és finanszírozásáról szólnak. A legfrissebb hanganyag a tárgyalás kötetlenebb beszélgetéseit tartalmazza, amikor Gansperger Gyula, Bajnai Gordon harcostársa a magyar baloldal és a külföldi gazdasági és politikai érdekkörök összefonódásáról tár fel újabb megdöbbentő részleteket.

Rittenhouse visszaszólt az NBA woke-sztárjának

Rittenhouse visszaszólt az NBA woke-sztárjának

Kyle Rittenhouse visszaszólt LeBron Jamesnek a tweetje miatt, amelyben kigúnyolta az emberölési perében tett vallomását, mielőtt minden vádpontban felmentették volna.

Magyar-izraeli sportkapcsolatok: Hajós Alfrédtól a Beitar magyar gólgyárosáig

Valószínűleg csak a sportszakmában járatosak előtt ismert, hogy a hazai sportélet kiteljesedésében milyen fontos szerepet játszott a magyarországi zsidóság. A tények jobb megismeréséhez nyújt segítséget a „Game Changers”, a magyar-izraeli sportkapcsolatokat bemutató kiállítás a Hidegkuti-stadionban a Külgazdasági és Külügyminisztérium sportdiplomáciai főosztálya és az izraeli nagykövetség szervezésében.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére