Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Sinead O'Connor: "undorítóak a fehér, nem muzulmán emberek"

Sümeghi Lóránt

2018.11.06. 18:30

A "Nothing Compares 2 U" címû szám sztárelõadója nemcsak áttért az iszlám vallásra, hanem olyan kirekesztõ, fehérgyûlölõ posztokat ír, miszerint undorítónak tartja a fehér, nem muszlim embereket.

Korábban megírtuk, a '90-es évek toplistás ír énekese, Sinead O'Connor nemrég azzal sokkolta a világot, hogy keresztény vallását hátrahagyva az iszlám felé fordult. Minderről egy meghökkentő videót töltött fel a Twitterre, amelyben elmondta: hamarosan hidzsábot fog viselni, a videó végén pedig egy imát is elmondott Allah dicsőségére. Az ír popikon még a nevét is megváltoztatta: Sinead O'Connorról Shuhada' Davittra.

Azonban nagyon úgy tűnik, ez csupán a jéghegy csúcsa.

Ugyanis a legfrissebb sajtóértesülések szerint O'Connor a Twitteren arról posztolt, hogy mennyire undorítónak találja a fehér embereket, amely az iszlám szóhasználatában gyakran a kafírok szinonimájaként, azaz a nem muzulmánok gyűjtőneveként is funkcionál. Mint írta,

nem gondoltam volna, hogy képes leszek ilyesfajta rasszizmust átélni a lelkemben, de soha többé nem akarok egyetlen percet sem fehér emberekkel (ha így nevezik a nem muszlimokat) együtt tölteni. Ugyanis undorítóak."

A vállalhatatlanul kirekesztő és fajgyűlölő kijelentését követően a mentális gondokkal küszködő énekes valószínűsíthetően a helyzet enyhítésének érdekében inkább megpróbálta az amerikai elnökre, Donald Trumpra terelni a beszélgetést. Érvelése szerint, ha Trump rasszista kijelentéseit eltűri a Twitter, akkor az ő véleményét is el kell bírnia. 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére