Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

„Remélem, hogy megerőszakolnak!” Így támadt egy fiatal lányra az abortuszimádó liberális

888.hu

2022.08.05. 15:00

Egy tizenéves önkéntest fizikailag bántalmaztak és zaklattak vasárnap, miközben Kansasben egy abortuszellenes szavazási kezdeményezésre buzdított.

 

Grace Hartsock, a Students for Life Action 18 éves önkéntese azt mondta, hogy egy nő az otthonában üldözte, meglökte, többször ököllel fejbe vágta és szidalmazta.

Felfoghatatlan, hogy miközben a liberális mozgalom „nőpártinak” vallja magát, és mégis megtámadja azokat a nőket, akik nem értenek egyet a narratívájukkal”

– mondta Hartsock közleményében.

Számomra nem meglepő, hogy egy olyan ember, aki az anyaméhben való erőszakot hirdeti, nem habozott megtámadni egy olyan életpárti nőt, mint én.”

 

Az SFLAction blogbejegyzésében Hartsock felidézte, hogy megállt egy háznál, ahol egy nő udvariasan azt mondta neki:

Nem, bocsánat, nem hiszem, hogy beszélni akarok veletek.”

 

Mielőtt Hartsock tovább indult volna, valaki a házból kiüvöltött:

Ne kérj tőle bocsánatot, anya”

– kiabált egy másik nő, aki feltehetően a lánya volt annak, aki ajtót nyitott.

Amikor Hartsock távozni indult, a kiabáló nő kiszaladt a bejárati ajtón, és üldözni kezdte az életpárti aktivistát.

A nő mindkét kezével mellkason lökte Hartsockot, és ököllel kezdte ütni a lány fejét.

Hartsock megpróbálta megvédeni magát és elmenekülni, miközben a támadó anyja kérte, hogy hagyja abba az erőszakos viselkedést.

Hartsock azt mondta a rendőrségnek, hogy amikor leért a felhajtón, hogy távolabb kerüljön a dühös abortuszpárti libsitől, a lánya ételt dobott az arcába, és követte őt az utcán kiabálva, káromkodva:

„Remélem, hogy megerőszakolnak! Remélem, hogy elgázol egy autó!”

Hartsockot a helyi kórház sürgősségi osztályra vitték, hogy kivizsgálják. Fizikailag rendben van, de érzelmileg megrendült, közölte az SFLAction. A tinédzser azonban nem adta fel, és másnap visszatért kampányolni.

A Students for Life szóvivője kedden azt mondta a The Daily Wire-nek, hogy a csoport polgári jogi eljárást fontolgat, de először megvárják, hogyan alakulnak a vádak az ügyben.

Megvédünk minden olyan diákot, aki önként jelentkezik nálunk, és egyszerűen nem fogjuk eltűrni az efféle cselekedeteket”

– mondta Kristan Hawkins, az SFLAction elnöke.

Azoknak, akik azon gondolkodnak, hogy bántsák a diákokat, tudniuk kell, hogy a törvény teljes szigorát fogják használni ellenük.”

 

 

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

A 888 megmondja a tutit: Wales – Anglia

A 888 megmondja a tutit: Wales – Anglia

Ahogy mondani szokták: az élet a legnagyobb rendező. Ki gondolta volna, hogy eljön az az idő, hogy nem nyáron, hőségben, sörsátrak árnyékában, hanem ősszel/télen forralt bort szürcsölve kell végig izgulnunk egy labdarúgó-világbajnokságot? De azzal, hogy Katar nyerte a 2022-es vb rendezési jogát, ezt is megtapasztalhatjuk. A 888.hu is kiveszi a részét a szurkolásból, a torna ideje alatt minden nap egy slágermeccs győztesét tippeljük meg párokba osztva, nem feltétlenül futballszakmai szempontok alapján. A mai meccs: Wales – Anglia.

Lizzo szerint a popzene „eredendően rasszista”

Lizzo állítja, hogy a műfajt azért hozták létre, hogy a fekete művészeket elkülönítsék a mainstream zenétől és „gettósítsák” őket olyan műfajokban, mint az R&B.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére