Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Rasszizmus elleni kurzuson érzékenyítik a hallgatókat

888.hu

2022.06.13. 16:00

Hogyan ne legyél rasszista?

 

Nagy-Britannia akadémikusai szerint a cancel culture – eltörléskultúra – „előnyökkel” jár a „faji/társadalmi igazságosság” szempontjából.

Az Open University által biztosított képzési program, amelyet állítólag „a felsőoktatási ágazatban a kulturális változás előmozdítására” terveztek, azt állítja, hogy a cancel culture lehetővé teszi, hogy „személyek vagy szervezetek” felelősségre vonhatók legyenek „az erkölcstelen vagy elfogadhatatlan viselkedésükért”.

 

A The Telegraph szombaton megjelent cikke szerint a programot közel 100 különböző egyetemen mutatták be az Egyesült Királyságban.

 

Még mindig rasszista társadalomban élünk.”

– állítja a tananyag, majd hozzáteszi: „a fehér embereknek kötelességük megoldani a rasszizmus problémáját”.

 

A faji/társadalmi igazságossággal kapcsolatban a cancel culture bizonyítottan előnyös”

– állítják a tananyagban.

A tanfolyam arra ösztönzi a résztvevőket, hogy alkalmazzanak „kellő körültekintést”, mielőtt bárkit társadalmi páriává tesznek.

 

Az Union Black tanfolyam csak a legújabb példája annak, ahogy a brit oktatási rendszerben megjelenik a keményvonalas progresszív ideológia.

A közelmúltban például több helyi brit tanács felbérelt egy „antirasszista” oktatással foglalkozó céget, hogy tartson sokszínűségi képzéseket a helyi óvodák dolgozói számára.

 

A Black Nursery Manager – a helyi tanácsok által felbérelt cég – egyik kritikusa szerint „maoista” típusú tantervet kínál, a csoport honlapján pedig olyan tanfolyamokat hirdet, amelyeken a résztvevők „antirasszista gyakorlatot” és „befogadó játékot” tanulhatnak.

 

Úgy tűnik, hogy a kemény baloldali oktatásnak ez a tendenciája nem fog egyhamar megszűnni, mivel az Open University szóvivője a The Telegraphnak adott nyilatkozatában támogatta az egyetem kurzusát.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Nem csitulnak a kedélyek Brüsszelben, szivárvány került a pályára Katarban

Nem csitulnak a kedélyek Brüsszelben, szivárvány került a pályára Katarban

Németország pedig Katartól fogja venni a demokratikus LNG-t!

A 888 megmondja a tutit: Wales – Anglia

A 888 megmondja a tutit: Wales – Anglia

Ahogy mondani szokták: az élet a legnagyobb rendező. Ki gondolta volna, hogy eljön az az idő, hogy nem nyáron, hőségben, sörsátrak árnyékában, hanem ősszel/télen forralt bort szürcsölve kell végig izgulnunk egy labdarúgó-világbajnokságot? De azzal, hogy Katar nyerte a 2022-es vb rendezési jogát, ezt is megtapasztalhatjuk. A 888.hu is kiveszi a részét a szurkolásból, a torna ideje alatt minden nap egy slágermeccs győztesét tippeljük meg párokba osztva, nem feltétlenül futballszakmai szempontok alapján. A mai meccs: Wales – Anglia.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére