Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Rasszisták a rossz osztályzatok

888.hu

2021.10.04. 20:40

Egy amerikai középiskolában megszüntették az egyes jegynek megfelelő osztályzatot a szisztematikus rasszizmus és az egyenlőtlenség elleni küzdelem jegyében.

 

Egy minnesotai középiskolában az Egyesült Államokban megszüntetik az egyes jeggyel egyenértékű “F” osztályzatokat. A Sunrise Park Middle School által közzétett YouTube videóban kifejtik, hogy a 2021-22-es tanévben nem kaphatnak a diákok ilyen osztályzatot.

Ehelyett Norman Bell igazgatóhelyettes azt az alternatívát javasolta, hogy a tanárok írassák meg újra a teszteket a rosszul teljesítő diákokkal.

“Szándékunkban áll annak biztosítása, hogy az osztályzatok a tanulás folyamatát is tükrözzék, azonban az jegyek nem tükrözik eléggé a viselkedést, a hozzáállást, az órai késéseket, és az elvégzett feladatok mennyiségét. Más módokat kell találni, amin keresztül közölhetjük ezeket a dolgokat a szülőkkel”, mondta Christina Pierre igazgató a videóban.

A tankerület felügyelője Wayne Kazmierczak tavaly elnyerte a minnesotai év tanfelügyelője díjat, amit azért kapott,

mert megállapította, hogy a különböző rasszok között az osztályozás milyen különbségeket tár fel és hátrányosan megkülönböztet egyes csoportokat.

Azonban a nyilatkozatok alapján nem Kazmierczak kutatásának eredményeként szüntették meg az elégtelen osztályzatokat a gimnáziumban.

“Az osztályozás lehet az egyik legnagyobb terület, ahol a szisztematikus rasszizmus és az egyenlőtlenségek állandósultak az oktatási rendszeren belül” Dr. Kazmierczak szerint, aki úgy véli, az osztályzatoknak azt kell mérniük amit a tanuló valóban tud, és képes volt elsajátítani az óra alatt. Szerinte az osztályzatokkal nem lehet a magatartást értékelni, és nem lehet annak a mércéje, hogy a tanuló mennyire képes megbirkózni az otthoni problémákkal és stresszel, olvasható a tankerület honlapján – írta meg a V4NA.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Csaknem kéttucat migráns halt meg Líbia partjainál

Huszonkét mali migráns, köztük három gyermek vesztette életét Líbia partjainál – közölte kedden a bamakói vezetés.

Foglalkozunk nőügyekkel: Amikor a szülés trauma

Foglalkozunk nőügyekkel: Amikor a szülés trauma

A 888 podcastjának vendége: Bálint Katica, a Bábakalács születésház bábája.

Rövid zuhany, „dog hug”, hulahopp verseny – Nyugat-Európa készül a télre

Rövid zuhany, „dog hug”, hulahopp verseny – Nyugat-Európa készül a télre

Az Oroszország elleni szankciók eddig csak pofán csapták az európai liberális politikusokat, de ez várhat a félmilliárdos lakosságra is, ha a vezetők nem szedik össze magukat végre.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére