Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Pert indítottak amerikai orvosok a kötelező nemátalakító műtétek miatt 

888.hu

2021.08.31. 11:00

Az Amerikai Gyermekorvosok Kollégiuma (ACPeds) más egészségügyi szakemberekkel együtt pert indít a Biden-kormányzat azon határozata ellen, hogy az orvosok bármely személyen – beleértve a gyermekeket is – transznemű beavatkozásokat végezzenek még akkor is, ha ez sérti az orvos szakmai megítélését vagy vallási meggyőződését.

 

A Biden-adminisztráció által bevezetett új törvény értelmében a szexuális diszkrimináció szövetségi egészségügyi szabályokban lefektetett tiltását a szexuális irányultságra és a nemi identitásra vonatkoztatva is értelmezik, azaz

lényegében ezentúl az orvosok nem állapíthatják meg a betegük nemét.

Az új törvény elleni perben részt vevő dr. Michelle Cretella szerint

ha a nemet egyenlővé tesszük a nemi identitással, mintha a gyermekek rossz testben születhetnének, a tudományt és a gyermekeinket feláldozzuk a politikai korrektség oltárán.

A nem orvosi értelemben veleszületett és megváltoztathatatlan bináris tulajdonság, amelyet a megtermékenyítés során gének határoznak meg. Semmilyen gyógyszer vagy műtét nem változtathatja meg az ember nemét, de az úgynevezett nemi átmeneti beavatkozások visszafordíthatatlan károkat okoznak, különösen a fiataloknak.”

A Biden-adminisztráció túlzó értelmezése miatt az orvosok immár válaszút előtt állnak: vagy meggyőződésük ellen cselekszenek ellentmondásos és gyakran orvosilag veszélyes nemi beavatkozások végrehajtásával, vagy hatalmas pénzbüntetésnek teszik ki magukat, és elveszítik részvételi jogosultságukat a Medicaid és más szövetségi finanszírozási programokban, így gyakorlatilag képtelenek lesznek orvosként praktizálni.

Dr. Quentin L. Van Meter, az ACPeds elnöke a más nemre való váltást elősegítő gyógyszerek lehetséges káros hatásaira figyelmeztetett:

A pubertásgátlók és a nemi hormonok együttesen sok fiatalt sterilizálnak, és súlyos krónikus betegségek, például cukorbetegség, szívbetegségek, stroke és rák kialakulásához vezetnek.”

A törvényt támogató amerikai egészségügyi minisztérium bejelentett irányelve valójában arról szól, hogy a kórházakat és

az egészségügyi szakembereket arra kényszerítsék, hogy ragaszkodjanak a szexualitással és a nemekkel kapcsolatos baloldali ideológiához, és a nemváltási eljárásokat biztosítsák mindenkinek, beleértve a gyermekeket is

– írta meg a Breitbart.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Századvég: Erősen megosztja az európai közvéleményt Ukrajna felfegyverzése

Az Európai Unió 27 tagállamából mindössze 9 országban értett egyet a válaszadók több mint fele azzal az állítással, hogy az Európai Unió és tagjai vásároljanak fegyvert Ukrajnának, több tagállam a saját lakossága elutasító véleménye ellenére támogatja fegyverekkel Ukrajnát – derül ki a Századvég Európa Projekt-kutatásából, amelyről pénteken tájékoztatták az MTI-t.

Orbán Viktor a Türk Befektetési Alap elnökével tárgyalt

Orbán Viktor miniszterelnök a Karmelita kolostorban fogadta Bagdad Amrejevet, a Türk Befektetési Alap elnökét – közölte az MTI-vel Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke pénteken.

Olajozottan megy a felvételi

Olajozottan megy a felvételi

Azt írja az újság, hogy félmillió forint segít átlendülni a felvételi vizsga okozta nehézségeken.

Orbán Viktor: Magyar nemzeti érdek, hogy maradjunk ki a háborúból

Orbán Viktor: Magyar nemzeti érdek, hogy maradjunk ki a háborúból

Magyarország mindent meg fog tenni a béke érdekében, és nem fog belesodródni a háborúba – mondta Orbán Viktor kormányfő péntek reggeli szokásos rádióinterjújában. A miniszterelnök szerint az infláció egy közellenség, le kell törni az inflációt, majd azt mondta: úgy számol, hogy február-március körül csökkenni fog az infláció, decemberre pedig egy számjegyű lesz.

Áthelyeznek egy transznemű elítéltet, mert féltik a női foglyok testi épségét

Áthelyeznek egy transznemű elítéltet, mert féltik a női foglyok testi épségét

Skócia áthelyez egy nemi erőszak miatt bebörtönzött transznemű elítéltet egy női börtönből, miután politikusok, aktivisták és jogászok is aggodalmukat fejezték ki a többi fogoly biztonsága miatt – közölte Nicola Sturgeon skót miniszterelnök csütörtökön.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére