Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Pert indítottak amerikai orvosok a kötelező nemátalakító műtétek miatt 

888.hu

2021.08.31. 11:00

Az Amerikai Gyermekorvosok Kollégiuma (ACPeds) más egészségügyi szakemberekkel együtt pert indít a Biden-kormányzat azon határozata ellen, hogy az orvosok bármely személyen – beleértve a gyermekeket is – transznemű beavatkozásokat végezzenek még akkor is, ha ez sérti az orvos szakmai megítélését vagy vallási meggyőződését.

 

A Biden-adminisztráció által bevezetett új törvény értelmében a szexuális diszkrimináció szövetségi egészségügyi szabályokban lefektetett tiltását a szexuális irányultságra és a nemi identitásra vonatkoztatva is értelmezik, azaz

lényegében ezentúl az orvosok nem állapíthatják meg a betegük nemét.

Az új törvény elleni perben részt vevő dr. Michelle Cretella szerint

ha a nemet egyenlővé tesszük a nemi identitással, mintha a gyermekek rossz testben születhetnének, a tudományt és a gyermekeinket feláldozzuk a politikai korrektség oltárán.

A nem orvosi értelemben veleszületett és megváltoztathatatlan bináris tulajdonság, amelyet a megtermékenyítés során gének határoznak meg. Semmilyen gyógyszer vagy műtét nem változtathatja meg az ember nemét, de az úgynevezett nemi átmeneti beavatkozások visszafordíthatatlan károkat okoznak, különösen a fiataloknak.”

A Biden-adminisztráció túlzó értelmezése miatt az orvosok immár válaszút előtt állnak: vagy meggyőződésük ellen cselekszenek ellentmondásos és gyakran orvosilag veszélyes nemi beavatkozások végrehajtásával, vagy hatalmas pénzbüntetésnek teszik ki magukat, és elveszítik részvételi jogosultságukat a Medicaid és más szövetségi finanszírozási programokban, így gyakorlatilag képtelenek lesznek orvosként praktizálni.

Dr. Quentin L. Van Meter, az ACPeds elnöke a más nemre való váltást elősegítő gyógyszerek lehetséges káros hatásaira figyelmeztetett:

A pubertásgátlók és a nemi hormonok együttesen sok fiatalt sterilizálnak, és súlyos krónikus betegségek, például cukorbetegség, szívbetegségek, stroke és rák kialakulásához vezetnek.”

A törvényt támogató amerikai egészségügyi minisztérium bejelentett irányelve valójában arról szól, hogy a kórházakat és

az egészségügyi szakembereket arra kényszerítsék, hogy ragaszkodjanak a szexualitással és a nemekkel kapcsolatos baloldali ideológiához, és a nemváltási eljárásokat biztosítsák mindenkinek, beleértve a gyermekeket is

– írta meg a Breitbart.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

A BBC megvédi a szerkesztőségét a transzlobbival szemben

A BBC megvédi a szerkesztőségét a transzlobbival szemben

Az LMBTQ-imádóknak most éppen az a bajuk, hogy a BBC megírta, hogy a „ciszleszbikusokat” rendszeresen zaklatják a transznemű leszbikusok.

A kérdésért kitiltás jár Brüsszelben

A kérdésért kitiltás jár Brüsszelben

Kérdezni mertem, ezért kitiltással fenyegetett meg az Európai Parlament. Azok tiporják sárba a sajtószabadságot, akik állandóan aggódnak érte.

Márki-Zay és Gyurcsány a migráció korlátozása helyett a befogadást hangsúlyozza

A baloldal régóta elkötelezett a nyílt társadalom eszméje mellett, és ebben kulcsszerepe van a bevándorlás ösztönzésének – áll a Századvég Alapítvány elemzésében, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.

Már a dinókkal riogat az ENSZ

Már a dinókkal riogat az ENSZ

Szintet lépett a klímaváltozástól való félelem az ENSZ-ben.

Az USA kiadta az első „nem bináris” útlevelet

Az USA kiadta az első „nem bináris” útlevelet

Lassan elérkezik az idő, amikor a társadalom egy szűkebb rétege kedvéért – amely felháborodva kéri ki magának a „hölgyeim és uraim” kollektív megszólítást a repülőn vagy éppen egy színházi előadáson ülve – szabnak majd át minden olyan formális üdvözlést és szokást, amely egyébként az alapvető tisztelet kimutatására (is) használatos.

A Telex megint lódított – ki csodálkozik?

A Telex megint lódított – ki csodálkozik?

A Tankcsapdának esett neki a Telex, de lyukra futott. Fejes Tamás, a zenekar oszlopos tagja válaszolt a baloldali sajtóorgánumnak.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére