Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Önjelölt genderszakértő oktatja a népet a TikTokon

888.hu

2021.09.04. 21:00

A videóból megtudhatjuk, hogy lehet fokozni a gender-őrületet. Nem elég, hogy már számtalan társadalmi nem létezik, most kiderült, hogy még azokat is lehet csoportosítani.

 

A lány szerint, aki a videót készítette a nemeket két részre lehet osztani: a stabil nemekre, ahol az illető nemi identitása nem változhat meg bármikor, illetve a genderfluid nemekre, amely esetében az identitás akár órák alatt is bármikor megváltozhat – írja a V4NA.

Egy másik TikTok videóban például egy lány arról beszélt, hogy napról napra, vagy akár óráról órára is is változtatja a nemét, és ezzel együtt a névmásokat is. Annak érdekében, hogy minden körülötte lévő nyugodtan megállapíthassa a nemét, karkötőket visel.

Most az újabb önjelölt gender-szakértő a „libragender” nemmel rendelkező embereket mutatja be. Elsőnek megállapítja, hogy az ilyen identitású embereknek nincsen szoros kapcsolódása egyik nemhez sem, tehát valamennyire hasonlítanak a nem binárisokra. Az a különbség, hogy a libragender emberek is több csoportra oszthatók, nevezetesen a librafeminimre, a libramasculinra és a librafluidra.

A librafeminim személyek szintén nagyon kevéssé kapcsolódnak bármilyen nemhez, leginkább nem binárisként lehet őket megállapítani, nőies kinézettel. A másik csoport, amit megemlít a tiktokker a videó során pedig a libramasculin, ami szintén hasonlít a nem bináris identitáshoz, csak a képviselőik férfiasabb öltözködési szokásokkal és vonásokkal vannak megáldva.

Végül de nem utolsó sorban, a nemüket állandóan változtatni képes embereket sem rekesztik ki a libragenderből, nekik is szenteltek egy külön alkategóriát, a librafluidot. Az előbb említett nemmel rendelkező személyek folyamatosan változtatják az identitásukat, ami szerint ők éppen nőiesebbek, vagy férfiasabbak, emellett pedig a nem bináris emberekhez hasonlóan külsőre nem biztosan megállapítható, hogy miként lehet őket definiálni.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Miért nem működnek a szankciók és az embargók?

Miért nem működnek a szankciók és az embargók?

Ritkán fordul elő, hogy az embargók és szankciós csomagok a kívánt hatást érik el.

A tengereken hánykolódik az orosz olaj, mert nem kell senkinek

„Mintegy 62 millió hordónyi uráli nyersolajat szállító orosz hajó várakozik a tengeren” – mutatták ki a Vortexa energiaelemző cég adatai. Az Egyesült Államok és más országok megtiltották az orosz nyersolaj és kőolajtermékek behozatalát az ukrajnai invázió miatt, mások pedig a jövőbeli szankcióktól való félelem miatt kerülik a rakományok beszerzését.

Könyörtelenül diszkriminálják az orosz zenészeket

Könyörtelenül diszkriminálják az orosz zenészeket

Mindegy, hogy nyilvános közleményben elítélte-e a háborút vagy sem, meghallják, hogy „orosz” és diszkriminálnak.

Úgy tűnik, lázálom marad Ukrajna gyors uniós csatlakozása

Úgy tűnik, lázálom marad Ukrajna gyors uniós csatlakozása

Újabb vezető politikus szólalt meg Ukrajna Európai uniós csatlakozásával kapcsolatban.

Európa már a majomhimlő-járványra készül

Európa már a majomhimlő-járványra készül

A Covidnál nem voltak ennyire körültekintőek.

Húsz ország ígért újabb fegyverszállítmányokat Ukrajnának

Egy hétfőn megrendezett virtuális találkozó alkalmával mintegy 20 ország ígéretet tett arra, hogy újabb fegyverszállítmányokat juttat el Ukrajnába – jelentette be sajtótájékoztatóján Lloyd Austin amerikai védelmi miniszter.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére