Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Önjelölt genderszakértő oktatja a népet a TikTokon

888.hu

2021.09.04. 21:00

A videóból megtudhatjuk, hogy lehet fokozni a gender-őrületet. Nem elég, hogy már számtalan társadalmi nem létezik, most kiderült, hogy még azokat is lehet csoportosítani.

 

A lány szerint, aki a videót készítette a nemeket két részre lehet osztani: a stabil nemekre, ahol az illető nemi identitása nem változhat meg bármikor, illetve a genderfluid nemekre, amely esetében az identitás akár órák alatt is bármikor megváltozhat – írja a V4NA.

Egy másik TikTok videóban például egy lány arról beszélt, hogy napról napra, vagy akár óráról órára is is változtatja a nemét, és ezzel együtt a névmásokat is. Annak érdekében, hogy minden körülötte lévő nyugodtan megállapíthassa a nemét, karkötőket visel.

Most az újabb önjelölt gender-szakértő a „libragender” nemmel rendelkező embereket mutatja be. Elsőnek megállapítja, hogy az ilyen identitású embereknek nincsen szoros kapcsolódása egyik nemhez sem, tehát valamennyire hasonlítanak a nem binárisokra. Az a különbség, hogy a libragender emberek is több csoportra oszthatók, nevezetesen a librafeminimre, a libramasculinra és a librafluidra.

A librafeminim személyek szintén nagyon kevéssé kapcsolódnak bármilyen nemhez, leginkább nem binárisként lehet őket megállapítani, nőies kinézettel. A másik csoport, amit megemlít a tiktokker a videó során pedig a libramasculin, ami szintén hasonlít a nem bináris identitáshoz, csak a képviselőik férfiasabb öltözködési szokásokkal és vonásokkal vannak megáldva.

Végül de nem utolsó sorban, a nemüket állandóan változtatni képes embereket sem rekesztik ki a libragenderből, nekik is szenteltek egy külön alkategóriát, a librafluidot. Az előbb említett nemmel rendelkező személyek folyamatosan változtatják az identitásukat, ami szerint ők éppen nőiesebbek, vagy férfiasabbak, emellett pedig a nem bináris emberekhez hasonlóan külsőre nem biztosan megállapítható, hogy miként lehet őket definiálni.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére