Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Olaf Scholzcal pózolt a tütüs LMBTQ-nagykövet

888.hu

2021.12.06. 21:00

A tütü ezúttal otthon maradt.

 

Nagyszabású gálát tartott az Ein Herz für Kinder gyermekvédő jótékonysági szervezet szombat este Berlinben, ahol a leendő német kormány prominens tagjai – Olaf Scholz, a kancellári, és Annalena Baerbock, a külügyminiszteri szék várományosai – is képviseltették magukat. Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság német elnöke is ott volt a rendezvényen, ahol gyermekek számára végül rekordösszegű, több mint huszonhét millió eurót gyűjtöttek össze.

Az adománygyűjtők között Riccardo Simonetti, az Európai Parlament LMBTQ-nagykövete is szerepelt. Simonetti és a leendő német kancellár egy közös fotóra is összeálltak, amit a homoszexuális influenszer csak úgy kommentált: „nem hagyhattam ki a közös fotót a szövetségi kancellárral” – írja a Magyar Nemzet.

Emlékezetes, Riccardo Simonetti a múlt héten egy olyan fotósorozattal botránkoztatott, amely

transzneműként ábrázolta Szűz Máriát.

Egy német, főként homoszexuális tematikájú magazin címlapján ő maga öltözött be Szűz Máriának, mondván: „ha abból indulunk ki, hogy Jézus sem volt fehér, akkor akár azt is képzelhetjük, hogy Szűz Máriának szakálla volt”. Az unióban és Magyarországon is többen ízléstelennek bélyegezték a címlapot – főként az adventi időszakra való tekintettel.

A 28 éves férfi elmondása szerint a tolerancia népszerűsítésének szenteli az életét. Korábban kilátásba helyezte azt is, hogy Magyarországra utazik, hogy itt is bemutassa „aktivizmusát”. Simonetti egy Raffi és rózsaszín szoknyája című gyermekkönyvet is írt, ebben

a Raffi nevű fiú eleinte fél rózsaszín szoknyában iskolába járni, ám végül osztálytársait is megtanítja rá, hogy másnak lenni jó.

A könyvet Simonetti németországi óvodákban is bemutatta, sőt kiadványt a nyáron a McDonald’s gyermekmenüjéhez is osztogatták.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Gulyás Gergely: Extra hosszú lesz az idei téli szünet

Gulyás Gergely: Extra hosszú lesz az idei téli szünet

A spórolás miatt. A miniszterelnökséget vezető miniszter a csütörtöki kormányinfón azt is elmondta, hogy újabb nemzeti konzultációt indít a kormány, ezúttal az Oroszországot érintő szankciókkal kapcsolatban.

Kinek állt érdekében az Északi Áramlat felrobbantása?

Kinek állt érdekében az Északi Áramlat felrobbantása?

Az elmúlt napok diskurzusát okkal uralta az Északi Áramlat 1 és 2 gázvezetékek felrobbantása, amiről semmi biztosat nem tudunk, és hacsak az elkövető fél nem vallja be nyilvánosan, akkor nem is fog kiderülni, hogy ki állt a robbantás hátterében. Noha nem zárható ki az sem, hogy Oroszország volt az elkövető fél, sokkal kézenfekvőbb és logikusabb magyarázatnak bizonyul, hogy az Egyesült Államok – direkt vagy indirekt – szabotázsakciójáról van szó, hiszen Washington több szempontból is profitál az így kialakult konfliktusból. Egyrészről az USA évek óta próbálta megakadályozni a gázvezeték üzembe helyezését, másrészt az orosz gázszállítási alternatíva megszűnése által teljes mértékben kiszolgáltatja Európát, hogy drága cseppfolyósított gázt vegyen az USA-tól, harmadrészt pedig az amerikai hadiipari lobbi is erőteljesen a háború elhúzódásában érdekelt. Az sem Amerika ártatlanságát bizonyítja, hogy februárban maga Biden elnök ígérte meg, hogy az orosz agresszió bekövetkezte esetén „képesek lesznek véget vetni az Északi Áramlat 2-nek”.

Orbán: Arra kérek minden magyart, mondja el a véleményét a szankciókról

Orbán: Arra kérek minden magyart, mondja el a véleményét a szankciókról

Európában elsőként Magyarországon kérdezik meg az emberek véleményét az EU által bevezetett Oroszország ellen irányuló szankciókról.

Újabb helyen ömlik a gáz az Északi Áramlat vezetékből

Ez immár a negyedik hely, ahonnan ömlik. Ki tehető ezért felelőssé?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére