Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Nőnek öltözött férfiak lejtettek táncot a diákoknak egy középiskolában

888.hu

2022.05.07. 20:45

A szülők erről előzetesen nem kaptak tájékoztatást vagy értesítést, az eseményről készült felvételek nem is nyerte el tetszésüket – érthető okokból.

 

A The Daily Wire osztotta meg oldalán a felvételeket, melyeken több transzvesztita látható, akik szemérmetlen táncot adnak elő a pennsylvania-i középiskola diákjai előtt.

Aggodalmunk az, hogy felnőtt férfiak léptek be a gimnáziumunkba háttérellenőrzéssel vagy anélkül.”

– mondta az egyik édesanya. Közölte: a férfiak „szűkös ruhában voltak, és provokatív, szexualizált módon léptek fel a kiskorú gyerekek előtt”.

 

Kelly Tyson, a Meleg Szexuális Szövetség (GSA, Gay Sexuality Alliance) klub társ-tanácsadója képeket mellékelt a közösségi oldalán a drag-queenekről, melyekből az szűrhető le, hogy az eseményt már kétszer is megrendezték.

Nem tudom, hogyan magyarázzam el azt a puszta örömöt, amit a csontjaimban érzek, amikor ezek a királynők eljönnek, hogy időt szakítsanak a sűrű időbeosztásukból, hogy fellépjenek nekünk és a diákjaimmal legyenek.”

– állt a bejegyzésben.
„GSA-társ-tanácsadóként és queer tanárként elérzékenyülök, ha erre a térre gondolok, amit létrehoztunk. Semmit sem szerettem volna jobban, mint egy olyan teret, mint amilyen nekik van, egy lehetőséget, hogy részt vehessenek a saját drag show-jukon”. – tette hozzá.

Tyson egyébiránt a négy drag-queen Instagram-oldalát meg is osztotta a diákjaival, így a diákok lehetőséget kaptak arra, hogy privátban is kapcsolatba lépjenek az előadókkal, amit szülők is megerősítettek. Mind a négy fiók tartalmaz szexuálisan szuggesztív tartalmakat.

 

 

A középiskola később közleményben kért bocsánatot az eseményért.

 

„Megdöbbentőnek tartjuk a történteket, és semmiképpen sem nézzük el az ilyen típusú tevékenységet az iskoláinkban. Sem a meghívott vendégek öltözéke, sem az előadás nem volt megfelelő iskolai környezetünkben.”

„Az esetet komolyan vesszük a folyamatban lévő vizsgálat és a további intézkedések során. A kerület vezetői számára fontos, hogy a kerület élvezze a közösség bizalmát, és tisztában vagyunk azzal, hogy egy ilyen incidens teljesen aláássa ezt a bizalmat.”

„Elkötelezzük magunkat az alapos vizsgálat befejezése és az érintettek felelősségre vonása mellett, egészen az esetleges megállapításoknak megfelelő fegyelmi intézkedésekig.”

 

Az egyik szülő állította, hogy „nem volt szükség szülői beleegyezésre” az eseményhez, és azt mondta, hogy a résztvevőknek „nem feltétlenül kellett a GSA klub tagjainak lenniük”.

A legtöbb szülő felháborodott és megdöbbent.”

– magyarázta,majd így folytatta: „A szülők a részletek megismeréséhez való joggal kapcsolatos kérelmet nyújtottak be. Szeretnénk tudni, hogy kik vettek részt; állítólag hetedikes és nyolcadikos gyerekek jelentették, hogy jelen voltak a bemutatón. Kértük a videófelvételeket és a klub pénzügyi nyilvántartását. A táncosoknak fizettek, és szeretnénk tudni, hogy ez az adófizetők pénzéből történt-e.”

„Azt is megkérdeztük az adminisztrációtól, hogy ezek az emberek rendelkeztek-e engedélyekkel, hogy beengedjék őket az iskolába.” – tette hozzá. „Egyelőre nincs válasz.”

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére