Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Népirtás és erőszak övezi a hálaadást a woke-ideológia szerint

Woke-figyelő

2021.11.25. 18:00

A woke-ideológia egyik harcosa szerint a telepesek évszázadokkal ezelőtt nem jóhiszeműen érkeztek az új földrészre, hanem erőszakot és népirtást hoztak magukkal.

 

Elérkezett a hálaadás napja, aminek azonban nem mindenki örül az Egyesült Államokban. Az MSNBC egyik műsorvezetője, Tiffany Cross meghívta Cross Connection című adásába Gyasi Rosst, mondván, hogy a férfi olyan dolgokat mesél majd a nézőknek, amiket a történelemkönyvek elhallgatnak.

A vendégszereplő nem is tétlenkedett, egyből elkezdte szidni a hálaadás ünnepét és annak történelmi vonatkozását.

Gyasi Ross ügyvéd és szerző az amerikai hálaadás „valódi történetéről” beszélt, ami lényegében azt jelentette, hogy fehérellenes megnyilvánulásokkal adott hangot véleményének. Szerinte az angol telepesek, akiknek a nevéhez kötődik az amerikai hálaadás, valójában népirtást és erőszakot hoztak magukkal a szülőföldjükről az Újvilágba – nem süteményt és pulykát, ahogyan azt szerinte hiszik az emberek. Hozzátette, hogy a kisebbségi közösségek még ma is arra várnak, hogy a fehér amerikaiak valamilyen értékkel járuljanak hozzá a világhoz.

Ross részéről többször is elhangzott a fehérség vádja az amerikaiakkal és a történelemmel kapcsolatban. A korábban említett népirtás és erőszak ráadásul szerinte a mai napig jelen van az országban, amit az állam által támogatott, az őslakosok és fekete bőrűek ellen irányuló mindennapos erőszak mutat. Ross szerint az erőszakos fehér felsőbbrendűséget valójában ünneplik Amerikában, valamint arról is beszélt, hogy a fehér amerikai emberek továbbra is megölik az őslakosokat és a feketéket, mindenféle megtorlástól való félelem nélkül.

Ross erre rátett egy lapáttal, ugyanis arra is kitért, hogy még mindig jelen van a rabszolgaság Amerikában. Ez szerinte a börtönrendszeren figyelhető meg, mivel a korábban rabszolgaként élő afrikaiak és őslakosok leszármazottait börtönzik be. Mondandóját azzal zárta, hogy jóvátételt követelt az ellopott földekért, az ellopott munkáért, valamint az ellopott őslakos gyerekekért.

Azt már korábban is lehetett látni, hogy a hálaadás sem menekül meg a woke-ideológiától, valamint az eltörlés lehetőségétől. November elején a Buffalói Egyetemen arról tartott beszélgetést az Interkulturális és Sokszínűségi Központ, hogy az ünnep mennyire át van itatva „fehérséggel”. Az eseményen többek között arra a kérdésre keresték a választ, hogy mégis mivel lehetne helyettesíteni a hálaadást. A téma a hírek szerint többeket is meglepett az egyetemen, a diákok egy része megdöbbent, hogy már a hálaadást is el akarják törölni.

Gyasi Ross: https://twitter.com/MSNBC/status/1462175533685428227

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére