Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Nemváltó műtétet biztosíthatnak egy elítélt bankrablónak az adófizetők pénzén

888.hu

2022.06.23. 12:45

Az Egyesült Államok Börtönhivatala ingyenes „nemváltó” műtétet biztosít egy elítélt férfi bankrablónak, aki korábban egy neonáci csoport tagja volt.

 

Ez azután történt, hogy Peter Kevin Langan, aki most „Donna” néven hívatja magát, azt állítja, hogy műtéti kérelmét többször is elutasították.

A múlt héten közzétett jelentés szerint:

A hivatal azon lépéseinek fényében, amelyeket a felperes műtéteinek biztosítása érdekében tett, a felek úgy vélik, hogy fennáll annak a lehetősége, hogy ebben az ügyben minden igényt további peres eljárás nélkül rendeznek. A felperesek egyetértenek abban, hogy a műtét jó úton halad, és nem halasztják el túlzottan vagy mesterségesen.”

 

Az ohiói szövetségi bíróság szerint 1997-ben Donna Langant – Peter Kevin Langan néven – életfogytiglani börtönbüntetésre és még 35 évre ítélték két külön perben, mert lőfegyverrel kirabolt két bankot és szövetségi tiszteket támadott meg.

A bírósági dokumentumok szerint a 63 éves Langan bűncselekményei idején az „Árja Köztársasági Hadsereg” (ARA) nevű neonáci csoport tagja volt, aminek az általa kirabolt bankokból akart pénzt szerezni.

Langan körülbelül két évtizedet töltött egy férfi börtönben, majd néhány évvel ezelőtt áthelyezték egy női intézménybe – a texasi Carswell-i Szövetségi Egészségügyi Központba. Langan egyike azon kevés „transznemű női” fogvatartottaknak, akiket áthelyeztek a börtönökben.

 

Az elítélt június 10-én volt egy kezdeti műtéti konzultáción. A börtönhivatal ellen 2021 szeptemberében benyújtott első panasz szerint a fogvatartott „gyötrelmet tapasztal a súlyos és nem megfelelően kezelt nemi diszfória” következtében.

Langan azt állítja, hogy négy éves kora óta tudta, hogy rosszul azonosították, és régóta szenved a nemi diszfóriától.

E szenvedés, valamint a nemi alapú diszkriminációból eredő egyéb ártalmak és veszélyek enyhítése érdekében évtizedek óta keresi, és most is keresi e panasz útján a vélt nemét megerősítő műtéteket.”

– áll a Langan nevében benyújtott panaszban.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Brüsszel további egymilliárd eurós pénzügyi támogatást javasol Ukrajna számára

Az Európai Bizottság pénteken javaslatot tett egy új, egymilliárd eurós makroszintű európai uniós pénzügyi támogatásra (MFA) Ukrajna számára – tájékoztatott a brüsszeli testület sajtóközleményben pénteken.

„Szemétkedik” a republikánusokkal a legnagyobb e-mail szolgáltató

Az amerikai Republikánus Országos Bizottság (RNC) – a republikánus párt – szerint a Google szándékosan spamként, azaz levélszemétként kezelte az adományozóiknak kiküldött hírleveleiket a Gmail rendszerében, s ezzel az elmúlt hónapokban jelentősen szabotálta adománygyűjtő kampányaik sikerességét – jelentette az Axios nevű amerikai baloldali hírportál.

Nem fér meg egymás mellett egy mondatban menopauza és a nő szó

Nem fér meg egymás mellett egy mondatban menopauza és a nő szó

Legalábbis egy online brit egészségügyi lap szerint biztos nem.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére