Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Nemváltó műtétet biztosíthatnak egy elítélt bankrablónak az adófizetők pénzén

888.hu

2022.06.23. 12:45

Az Egyesült Államok Börtönhivatala ingyenes „nemváltó” műtétet biztosít egy elítélt férfi bankrablónak, aki korábban egy neonáci csoport tagja volt.

 

Ez azután történt, hogy Peter Kevin Langan, aki most „Donna” néven hívatja magát, azt állítja, hogy műtéti kérelmét többször is elutasították.

A múlt héten közzétett jelentés szerint:

A hivatal azon lépéseinek fényében, amelyeket a felperes műtéteinek biztosítása érdekében tett, a felek úgy vélik, hogy fennáll annak a lehetősége, hogy ebben az ügyben minden igényt további peres eljárás nélkül rendeznek. A felperesek egyetértenek abban, hogy a műtét jó úton halad, és nem halasztják el túlzottan vagy mesterségesen.”

 

Az ohiói szövetségi bíróság szerint 1997-ben Donna Langant – Peter Kevin Langan néven – életfogytiglani börtönbüntetésre és még 35 évre ítélték két külön perben, mert lőfegyverrel kirabolt két bankot és szövetségi tiszteket támadott meg.

A bírósági dokumentumok szerint a 63 éves Langan bűncselekményei idején az „Árja Köztársasági Hadsereg” (ARA) nevű neonáci csoport tagja volt, aminek az általa kirabolt bankokból akart pénzt szerezni.

Langan körülbelül két évtizedet töltött egy férfi börtönben, majd néhány évvel ezelőtt áthelyezték egy női intézménybe – a texasi Carswell-i Szövetségi Egészségügyi Központba. Langan egyike azon kevés „transznemű női” fogvatartottaknak, akiket áthelyeztek a börtönökben.

 

Az elítélt június 10-én volt egy kezdeti műtéti konzultáción. A börtönhivatal ellen 2021 szeptemberében benyújtott első panasz szerint a fogvatartott „gyötrelmet tapasztal a súlyos és nem megfelelően kezelt nemi diszfória” következtében.

Langan azt állítja, hogy négy éves kora óta tudta, hogy rosszul azonosították, és régóta szenved a nemi diszfóriától.

E szenvedés, valamint a nemi alapú diszkriminációból eredő egyéb ártalmak és veszélyek enyhítése érdekében évtizedek óta keresi, és most is keresi e panasz útján a vélt nemét megerősítő műtéteket.”

– áll a Langan nevében benyújtott panaszban.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Sokan eltűntek egy földcsuszamlás után az olaszországi Ischia szigetén

Sokan eltűntek egy földcsuszamlás után az olaszországi Ischia szigetén

Tizenhárom ember eltűnését jelentették szombaton kora reggel a heves esőzések okozta földcsuszamlás után, mely a nápolyi partok közelében, Ischia szigetén történt.

Novák Katalin: A szükséget szenvedők mindig számíthatnak a magyarokra

Novák Katalin: A szükséget szenvedők mindig számíthatnak a magyarokra

„A szükséget szenvedők mindig számíthatnak a magyarokra, ezért jöttem ma Kijevbe és ezért támogatjuk a Gabona Ukrajnából elnevezésű kezdeményezést is” – mondta el Novák Katalin köztársasági elnök szombaton Kijevben, ahová Voldomir Zelenszkij ukrán elnök meghívására érkezett.

A 888 megmondja a tutit: Franciaország – Dánia

A 888 megmondja a tutit: Franciaország – Dánia

Ahogy mondani szokták: az élet a legnagyobb rendező. Ki gondolta volna, hogy eljön az az idő, hogy nem nyáron, hőségben, sörsátrak árnyékában, hanem ősszel/télen forralt bort szürcsölve kell végig izgulnunk egy labdarúgó-világbajnokságot? De azzal, hogy Katar nyerte a 2022-es vb rendezési jogát, ezt is megtapasztalhatjuk. A 888.hu is kiveszi a részét a szurkolásból, a torna ideje alatt minden nap egy slágermeccs győztesét tippeljük meg párokba osztva, nem feltétlenül futballszakmai szempontok alapján. A mai meccs: Franciaország – Dánia.

Szijjártó ezúttal egy francia tévériportert lepett meg magyarvédő válaszaival

Szijjártó ezúttal egy francia tévériportert lepett meg magyarvédő válaszaival

Az igazságot mindig meg lehet védeni, még Párizsban is – Szijjártó Péter ezzel az üzenettel osztotta meg interjúját a Facebookon, amelyet a France 24 angol nyelvű francia televíziócsatorna Talking Europe című politikai műsorában adott.

Dollárbaloldal: így ömlött a pénz a Bajnai-cégekhez

A Nemzetbiztonsági Bizottság által szerdán nyilvánosságra hozott dokumentumok alapján egyértelmű, hogy a baloldali kampány központi „agya” a DatAdat-csoport volt. Ennél a cégnél találkozott a régi baloldali gárda és a külföldről érkezett pénz, valamint kampánytechnika. A most nyilvánosságra került adatok alapján kulcsszerep jutott a 2019-es önkormányzati választáson már bevetett, DK-közeli EzaLényeg nevű szélsőbaloldali lejárató portálnak is.

Novák Katalin megérkezett Ukrajnába

Novák Katalin megérkezett Ukrajnába

A köztársasági elnök Volodimir Zelenszkij ukrán elnök meghívására látogat az ukrán fővárosba.

„A magyarországi választásokba történő külföldi beavatkozásként értékelhetjük a baloldal botrányos kampányügyét”

„A magyarországi választásokba történő külföldi beavatkozásként értékelhetjük a baloldal botrányos kampányügyét”

A baloldal külföldi finanszírozásáról kérdezte a 888.hu ifj. Lomnici Zoltán, alkotmányjogászt, a Századvég Alapítvány jogi szakértőjét.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére