Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Nem küldik vissza az illegális migránsokat, ha transzneműnek vallják magukat

888.hu

2022.05.13. 14:30

Kiváló húzás, innentől minden ruandai transznemű lesz, mire partot ér.

 

Rengeteg migráns érkezik csónakokon az Egyesült Királyságba nap mint nap.

A Ruandából érkezőkre viszont egy új, meglehetősen szokatlan szabályok fognak vonatkozni.

A britek belügyminisztériuma ugyanis kiadott egy Equality Impact Statement nevű dokumentumot, melynek egyik pontja alapján a csónakokon érkező ruandaiakat nem lehet hazaküldeni, ha transzneműnek vallják magukat és különösen akkor nem, ha transznemű nőnek.

Érdekessége ennek a dokumentumnak, hogy egyébként még nőket és gyereket is visszaküldenek az afrikai országba, ha illegális a tartózkodásuk.

 

A Ruandáról szóló országos politikai és információs feljegyzés példákat hoz arra, hogy a transznemű nők – akik valószínűleg feltűnőbbek, mint a csoport többi tagja – olyan bánásmóddal szembesülnek, mint az önkényes letartóztatások és fogva tartás, valamint a megalázó bánásmód, amely ellentétes a 3. cikk szerinti emberi jogokkal”

 

– olvasható a dokumentumban, majd a végén még hozzáteszik, hogy „senkit nem helyezünk át, ha az nem biztonságos vagy nem megfelelő megoldás”.

Érdekessége ennek a dokumentumnak, hogy egyébként a nőket és gyereket is simán visszaküldenek az afrikai országba, ha illegális a tartózkodásuk. A transzneműség viszont itt is kiskapu lesz.

Kiváló húzás, innentől minden ruandai, transznemű lesz, mire partot ér. Sőt, egyszeri muciológus ez alapján akár azt is gondolhatja majd, hogy Ruandában csak transzneműek élnek. Rendkívüli gender-tanulmányok születhetnek majd.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére