Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Négyéves gyerekeknek tartottak LMBTQ-klubot az iskolában

888.hu

2021.12.17. 12:15

Online kurzusok is voltak.

 

Zajlik az élet Los Angeles-ben, ahol egy 10 hetes online LMBTQ-klubot szerveztek általános iskolások számára.

A Federalist című lap beszámolója szerint

a „Rainbow Club” névre keresztelt csoport a „kétszellemű” szexualitást népszerűsítette, és megtanította a nemváltoztási műtét bonyolult részleteit.

A lap szerint a Humán Kapcsolatok, Méltányosság és Sokszínűség Kerületi Hivatal (District Office of Human Relations, Equity, and Diversity) számos „rövid, tanulóközpontú Push & Play leckét hozott létre a pedagógusok számára, amelyeket tanácsadó óráikon használhatnak fel”.

Számos előadás a baloldali gender-elméletet népszerűsítette. Szó volt többek között a „kétszellemű” őslakos amerikai szexualitásról, amely állítólag túlélte a gyarmati erőszak és előítéletek évszázadait” – írja a lap.

Az egyik ilyen előadásban szerepelt egy műsorvezető, aki panaszkodott, hogy az európai gyarmatosítók amerikai őslakosokra gyakorolt hatásaira, ugyanis „homofóbiát, merev, bináris nemi szerepeket és nőgyűlöletet kényszerítettek rájuk”

– ami a műsorvezető szerint a keresztény hit mellékterméke.

Egy másik előadásban a queer kultúráról volt szó. Itt a drag queen történelemről magyaráztak és LMBTQ-etikket is volt, amely során a megfelelő személyes névmások használatára hívták fel a figyelmet.

Az online klub a definíciók kézikönyvét is biztosította diákjai számára, beleértve a különféle LMBTQ témájú terminológiákat, mint például a „top műtét” – az „egészséges mellek műtéti eltávolítása” a nemek közötti átmenethez – és a „down low” kifejezés, amely azt jelenti, hogy „férfiak, akik azonosulni heteroszexuálisnak, de titokban szexelnek férfiakkal.„

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Harcot hirdetett a BBC elnöke a liberális elfogultság ellen

Harcot hirdetett a BBC elnöke a liberális elfogultság ellen

Meglepő és cseppet sem mulatságos kijelentést tett a Sunday Times-nak adott interjújában Richard Sharp. A BBC elnöke elismerte, hogy a független és hiteles tájékoztatásáért agyondicsért brit műsorszolgáltató „kemény harcot folytat a liberális elfogultság ellen”, ráadásul túlságosan London-központú.

A kormánynak az ellátásbiztonságért is harcolnia kell, a Twitter felfüggesztette Kanye West fiókját

A kormánynak az ellátásbiztonságért is harcolnia kell, a Twitter felfüggesztette Kanye West fiókját

Valamint jelentős élelmiszerromlással kell szembenézniük az élelmiszerláncoknak az áramkimaradás miatt Franciaországban.

Meloni: elfogadhatatlan, hogy az emberkereskedők irányítsák a migrációt

Párizs és Berlin szigorú befogadási politikát folytat, miközben Rómának nyitást diktál a tömeges migráció előtt – jelentette ki Giorgia Meloni, Olaszország jobboldali miniszterelnöke a La Repubblica című olasz napilapnak vasárnap.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére