Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Négy évesen „változtatták át” gyermeküket transznemű szülei

888.hu

2022.09.16. 20:40

A gyermek nevét és nemét jogilag is megváltoztatták, és állítólag 16 éves korára sebészeti átváltozáson is át fog esni – szülei támogatásával. Noella McMaher jelenleg a világ legfiatalabb transznemű modellje.

 

Noella McMaher biológiailag fiú, de a biológiai anyja, Dee McMaher már négyévesen „átváltoztatta” lánnyá.

 

Az a tény, hogy ő aktivista akar lenni, és láthatóvá akar válni más transz gyerekek számára, tudjuk, hogy nagyon fontos egy olyan világban, ahol különösen most, a jelenlegi politikai légkörben, annyi minden dolgozik ellene és a hozzá hasonló gyerekek ellen.”

 

– fogalmazott McMaher Noelláról a Reuters szerint.

„Mi csak rossz testben születtünk, nagyjából. És rájöttünk, aztán egyszerűen nemet váltottunk.” – mondta a gyerek.

McMaher februárban a Forbesnak elmondta, hogy ő és párja, Ray McMaher is transzneműnek vallják magukat. Noella bátyja az egyetlen személy a családban, aki úgynevezett cis-nemű, vagyis a biológiai nemével azonosul.

 

Annyira büszkék vagyunk Noellára, hogy ő az első transz gyerek a New York-i divathéten. Csodáljuk az önbizalmát és az elszántságát. Noellát már most nagyon sok transznemű ember keresi fel minden korosztályból tanácsért, támogatásért.”

 

– mondta a szülő.

A gyermeknek van egy Instagram-fiókja, amelynek több mint 22 000 követője van, illetve az oldalán található egy link is, ahol adományokat gyűjtenek Noella „álmainak támogatására”.

 

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére