Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Nagyon törik a fejüket, hogyan tehetnék sokszínűvé afgánokkal Wyomingot

888.hu

2021.10.08. 18:30

A Washington Post egy olyan javaslatot népszerűsít, amely szerint afgánokat kellene letelepíteni Wyoming államban, mivel ott elsöprő többségben vannak a fehérek és a keresztények.

 

Ismeretes, hogy Joe Biden közel 95 ezer embert akar betelepíteni Afganisztánból az USA 46 államába. Ez idáig Hawaii, Dél-Dakota, Nyugat-Virginia, Wyoming és Washington nem kívánt ebben a programban részt venni.

Közülük Wyoming az egyedüli, amely eddig nem fogadott be menekülteket.
A Washington Post megjelentetett egy cikket „Egy állam, amely sosem fogad be menekültet. Vajon az afgánokat befogadnák?” címmel, amelyben a wyomingi Episzkopális Egyház arra vonatkozó javaslatát vizsgálják, hogy hogyan fogadhatna be az állam migránsokat.
A cikkben olyanokat szólaltattak meg, akik egyetértenek azzal, hogy a letelepítés segíthet a lakosság színesebbé tételében és a konzervatív meggyőződéstől való elszakadásban.
Egyikük azt állította, hogy Wyoming túlnyomórészt fehér és keresztény, így soha nem fogadna be menekülteket. Emlékeztetett, hogy néhány évvel ezelőtt a menekültek betelepítéséről szóló vita iszlámellenes tiltakozásokba és Korán-égetésbe torkollott, ami megriasztotta a minimális számú muszlim lakosságot.
A szudáni nemzetiségű Mohamed Salih azt állította, hogy az államnak még jobban ki kell vennie a részét a betelepítésből, ha azt akarják, hogy az emberek oda költözzenek.
Voltak barátaim, de összességében a közösség valóban nem fogadja be szívesen az idegeneket. Azt hiszem, ez a konzervatív beállítottságukból fakad: Wyomingot Wyomingként szeretnék megtartani – bármit is jelentsen ez”
– mondta.
Biden jelenleg a legnagyobb áttelepítési programját hajtja végre. Ha megvalósul a terv, az Egyesült Államokba betelepített afgánok száma messze meg fogja haladni Wyoming legnagyobb városai – Cheyenne, Casper, Laramie és Gillette – lakóinak számát. A betelepített afgánok kilencszer többen lennének, mint Wyoming legnépszerűbb turisztikai célpontja, Jackson város lakossága.
Wyoming összlakossága kevesebb mint 580 ezer fő.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére