Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Nagy felháborodást keltett a szivárványosok körében egy kereszt alakú óceáni móló

888.hu

2022.08.23. 16:00

A New Jersey-ben található városnegyed LMBTQ közösségének tagjai szerint a kereszt átlép egy határt.

 

A New Jersey állambeli Ocean Grove júliusban kezdte meg a sétányból kiálló móló helyreállítási projektjét, amelynek kialakítása felülről egy keresztre hasonlít.

Az Ocean Grove Camp Meeting Association – amely szervezet a terület nagy részét birtokolja – azt mondta, hogy ez a fejlesztés lehetővé teszi, hogy több ember élvezhesse a víz fölött való tartózkodást. A projekt része egy nagyobb helyreállítási munkálatnak, amely még mindig folyamatban van azóta, hogy a Sandy szupervihar 2012-ben a Jersey-part nagy részét elpusztította.

Az Ocean Grove a New Jersey állambeli Asbury Park mellett található, ahova a strandolók az egyik városból a másikba jutnak el a sétányon keresztül. Az Asbury Park egyébként egykor munkásosztálybeli közösség volt, amely a tengerpart területén nagymértékű fejlesztői finanszírozást kapott, ami megváltoztatta a terület demográfiai összetételét, és egyes kritikusok szerint a helyi fekete és spanyol ajkú közösségeket kiszorította a saját környékükről.

 

Ez a folyamat egy virágzó LMBTQ turisztikai iparág kialakulásához vezetett, beleértve a közösséget kiszolgáló szállodákat és klubokat.

 

Egy ott lakó úgy fogalmazott, hogy „ha ez a móló egyszer kereszt alakban épül meg, akkor szerintem az lesz az a pont, ahonnan már nincs visszaút”.

 

Azt mondani, hogy az a kereszt nem képviseli a keresztény nacionalizmust, az hazugság.”

– állította.

Martins azt viszont nem részletezte, hogy mit ért a „keresztény nacionalizmus” alatt, és nem pontosította, hogy az LMBTQ-pártolóknak milyen kifogásaik lennének a kereszttel szemben.

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére