Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Mostantól a kiskorúak nemének megváltoztatása gyermekbántalmazásnak minősül Texasban!

Ányos Miklós

2021.08.13. 19:00

A texasi családvédelmi minisztérium ítélete szerint a kiskorúaknál a nemváltó műtét gyermekbántalmazásnak minősül. A döntés egy héttel azután született, hogy Greg Abbott kormányzó felkérte a hivatalt, hogy vizsgálja meg a kérdést.

Jaime Masters, a DFPS biztosa Abbott kormányzó hivatalához intézett levelében kijelentette, hogy

a nemi szervek megcsonkítása a nemi átalakító műtéteken keresztül gyermekbántalmazásnak minősül!

Masters azt írta:

Ez a sebészeti beavatkozás nem gyógyászati ​​célú, fizikailag megváltoztatja a nemi szervet, ami visszafordíthatatlan kárt okozhat a gyermekek szervezetében. Általában a szülők felügyelete alatt álló gyermekeknek nincs joguk ahhoz, hogy beleegyezzenek a sebészeti kezelésekbe, és ezáltal sebezhetőbbé válnak.

Masters hozzátette, hogy a kiskorúak számára a nemváltó műtét csak bizonyos esetekben lehet megfelelő, például akinek testrészeit betegség vagy trauma érte; aki orvosilag ellenőrizhető nemi fejlődési rendellenességgel született, például petefészek- és hereszövet jelenlétével; vagy akinek nincs normális nemi kromoszóma szerkezete, a genetikai tesztek alapján.

Ha az orvosok vagy a DFPS szakemberei tanúi lennének ilyen bántalmazásnak, arra utasították őket, hogy 48 órán belül jelentsék azt a DFPS tisztviselőjének.

Ennek elmulasztása vétségnek minősül.

A Biden-kormányzat egyébként határozottan támogatja a transzneműként azonosuló gyermekeket. A 2020-as választásokon Joe Biden a városházán azt mondta, hogy szeretné „sokkal könnyebbé” tenni a nyolcéves gyermekek életét, hogy eldönthessék nemüket.

Idén februárban Biden elnök egészségügyi asszisztensi jelöltje, Rachel Levine (egy férfi, aki nőnek vallja magát), kikerülte Rand Paul republikánus szenátor kérdését, aki megkérdezte, hogy a kiskorúak képesek-e megváltoztatni a nemüket:

Dr. Levine! Azt hiszi, hogy a kiskorúak képesek olyan életre szóló döntést hozni, mint a nemük megváltoztatása?

- kérdezte Paul.

„A transznemű orvostudomány egy nagyon összetett és árnyalt terület, erős kutatásokkal és szabványokkal, amelyeket kidolgoztak, (...) elmegyek az Ön irodájába, és megbeszéljük a transznemű gyógyászatra vonatkozó előírások részleteit – válaszolta Levine.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére