Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Most épp egy bömbölő kétéves kislányt rúgott fejbe egy fekete tinédzser | VIDEÓ

Békési Marcell

2020.07.22. 13:30

Közben a többiek a terhes anyukát lincselték meg. A fehér életek nem számítanak?

Egyre jobban elvadul a baloldali identitáspolitika által gerjesztett Black Lives Matter mozgalom a Nyugaton, az utóbbi napokban már véletlenszerűen is rátámadnak a fehér járókelőkre a színes bőrűek vagy a fehér antifasiszta aktivisták.

A fehérek ellen elkövetett erőszak olyannyira elharapódzott az angolszász országokban, hogy az egyik legnagyobb internetes fórumon, a Reality Reporton – mely mára már csak a Telegramon tud futni, mivel mindenhonnan máshonnan kitiltották – napi szinten jelennek meg durvábbnál durvább videók.

Ezen a main egy fiatal terhes anyukát lincselnek meg fekete suhancok, egyikük ugrásból rúgja fejbe az anyja meglincselését sírva végignéző, néhány éves kislányt.

Különösen kegyetlen, hogy az összecsapás végén, a magát épp összeszedő anyukát hátulról, sunyin még egyszer teljes erőből gerincen rúgják.

Az elkövető egyébként maga is gyermek, 14 éves, így tettéért nem vállal teljes felelősséget. Valószínűleg megússza némi megdorgálással.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Kós Hubert meghódította Rómában Európát

Kós Hubert meghódította Rómában Európát

Kós Hubert aranyérmet nyert 200 méter vegyesen a római úszó Európa-bajnokság zárónapján. Késely Ajna bronzérmes, Fábián Bettina negyedik lett 400 gyorson. Jakabos Zsuzsanna pedig az 5. helyen végzett 200 méter pillangón. A magyar csapat 5 arany-, 7 ezüst- és 3 bronzéremmel zárt Rómában.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére