Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Monty Python-legenda lett a cancle culture következő áldozata

888.hu

2021.12.17. 08:50

Természetesen, a színész nem hagyta annyiba a dolgot.

 

A rendező és Monty Python-legenda Terry Gilliam lett a cancel-kultúra legújabb áldozata, mivel a londoni Old Vic Színház törölte Stephen Sondheim Into the Woods című musicaljének terveit, miután Gilliam a közösségi médiában csupán azt javasolta, hogy az emberek nézzék meg Dave Chappelle legújabb Netflix-szakestjét.

Lényegében Gilliamet azért törölte az Old Vic, mert rossz filmet ajánlott.

Gilliam megjegyezte: „Nagyon szomorú, hogy egy olyan nagyszerű kulturális intézmény, mint a The Old Vic, hagyta magát megfélemlíteni, hogy az Into The Woods című előadásunk törlésére kényszerítse

egy kis csoport zárt gondolkodású, humorérzékeny ideológus , akik abszurd módon ”The Old Vic 12„-nek nevezik magukat... mintha valami kegyetlen igazságtalanság áldozatai lennének, akik kétségbeesetten küzdenek a szabadságukért!”.

A brazil rendező így folytatta: ”Kimondhatatlan bűnöm az volt, hogy azt ajánlottam a Facebook-követőimnek, hogy nézzék meg egy briliáns és provokatív amerikai komikus Netflix-különlegességét, majd osszák meg velem a véleményüket„.

Megtették, és a civilizáció nem omlott össze! A The Old Vic művészi hitelessége azonban minden bizonnyal igen”

– mondta el Gilliam.

Arra is figyelmeztetett, hogy „a szólásszabadságot gyakran támadják, de soha nem gondoltam volna, hogy az ajánlás szabadsága is veszélyben van”– írta meg a Summit News.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére