Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Minden gyereknek hormongátló tablettákat kéne szednie egy transzaktivista szerint

Békési Marcell

2020.12.22. 14:00

Egyre több transz-aktivista áll ki azért a javaslatért, hogy minden általános iskolásnál gátolják a nemi serdülést, amíg azok nem tudják eldönteni, hogy fiúk vagy lányok akarnak lenni.

 

Minden gyereknek hormongátló tablettákat kéne szednie néhány összesen többmilliós követőtáborral transzaktivista szerint, akik egymás után, kísérteties összhangban kezdtek azért kampányolni, hogy ne csak a szüleik által annak tartott és magukat transzneműnek valló gyerekek szedhessenek hormongatló tablettákat, hanem minden gyereknek kötelező legyen, egészen tinédzserkorig. Akkor, ha eldönti mi szeretne lenni, a megfelelő kezelésben azzá lehet tenni.

Nyilván ők nem abban a közel 40 százalékban vannak, akik öngyilkosságot kísérelnek meg nemi átalakulásuk következményeként, ráébredve döntésük következményeire.

Szerintük a természetes nemi érés természetellenes, és azt minden gyereknél akadályozni kéne, amíg nem döntik el, hogy mik szeretnének lenni.

Vagyis a 0,2 százalék transznemű igényéhez kéne a maradék 99,8 százaléknak idomulni.

Fő ő érvük az, hogy

rengeteg fiú és lány csak azért nem akar transznemű lenni, mert ebben a hormonjaik meggátolják.

Amiben teljesen igazuk van: ezt hívják egészségnek. Előbbit pedig hormonzavarnak.

Ők azonban másképp vélekednek: szerintük a nemi érési hormonok csak „evolúciós zsákutca”, mint a férfiak mellbimbója vagy a bölcsességfog. Ezek ellen pedig az egészségügynek lépnie kell, hiszen egy bölcsességfoggal sem hagyunk szenvedni embereket, ugye. Miért szenvedjenek hát nemi hormonjaiktól a gyermekek?

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére