Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Miért nem praktikus földönkívülivé válni?

Schüller Márton Imre

2021.11.24. 13:20

Többek között azért sem, mert soha nem találkoztunk még földönkívüliekkel, és lehet, hogy fölösleges emiatt levágatni az embernek bizonyos testrészeit.

 

Nem is olyan régen felröppent a hír egy férfiról, akinek az volt a rögeszméje, hogy sárkány akar lenni. Hatalmas összeget, időt, energiát áldozott arra, hogy sárkányszerűvé váljon. Azonban nem ő az egyetlen.

A fantasy után most megjelent a sci-fi verzió is: egy férfi, aki fekete űrlényként érezné magát a legjobban.

Ahogy a mellékelt ábra mutatja, az úriember már számtalan műtétet végeztetett el a testén. A legújabb egészen megdöbbentő: levágatta a kisujját és a gyűrűsujját, mert köztudott, hogy a földönkívülieknek három ujjuk van. Ehhez a beavatkozáshoz pedig egészen Mexikóig kellett mennie, mert hazájában, Franciaországban és annak környékén sehol nem csinálták meg.

A hihetetlen az egészben az, hogy menet közben nem szólt neki senki, hogy haver, ne már, ettől nem fogsz E. T.-re hasonlítani, sokkal inkább egy beteg krumplira, amelybe beleszúrtak három szöget, Isten tudja, miért.

Személy szerint csak azért aggódom a figuráért, hogy ha egyszer tényleg találkozunk földönkívüliekkel, és nem így fognak kinézni, akkor nagyon összetörhet lelkileg.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére