Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Mesekönyvet írt egy konzervatív újságíró egy fiúról, aki rozmárnak képzeli magát

888.hu

2021.12.01. 12:05

Így tiltakozik a radikális nemi ideológia ellen.

 

Matt Walsh, a The Daily Wire című konzervatív lap kommentátora gyermekkönyvet írt „Johnny, a rozmár” címmel. A könyv a baloldali nemi ideológiát kritizálja egy olyan fiú történetén keresztül, aki rozmárnak képzeli magát.

Johnny egy kreatív kisfiú, aki rozmárnak képzeli magát. Zavarodott anyukája komolyan veszi a fantazmagóriáját, és ennek megfelelően próbálja nevelni. De vajon boldog lesz Johnny a transzrozmár identitásában? Olvasd el, és megtudod”

– tweetelte Walsh a könyvről.

A kötet jelenleg a harmadik helyen áll az Amazon bestsellerlistáján, annak ellenére, hogy a weboldal szerint a könyv „jelenleg nem elérhető”. A mű annyira kelendő volt, hogy már el is fogyott.

Walsh munkája tiltakozás a radikális nemi ideológia ellen.

Mesekönyvek tucatjai mossák át a gyermekek agyát. Azt tanítják nekik, hogy az identitás alakítható, a biológia pedig értelmetlen”

– mondta Walsh, majd hozzátette:

A könyv ennek az őrületnek az ellenszere kíván lenni.”

A transzideológia továbbra is heves vitákat gerjeszt az országban, egyebek mellett olyan gyakorlati kérdésekben, mint például hogy a magukat nőként azonosító biológiai férfiak használhatják-e a női mosdókat, és részt vehetnek-e a női sportolók versenyszámaiban.

A Fox News Channel műsorvezetője, Tucker Carlson szerint a könyv „fergeteges”.

Nemcsak igaz, hanem nagyon vicces is”

– mondta Carlson hétfő esti műsorában.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Afrikában kötnek ki az Ukrajnába küldött fegyverek

A nigériai elnök egy konferencián aggodalmának adott hangot azzal kapcsolatban, hogy a líbiai háborúhoz hasonló módon az ukrajnai háborúból is kezdenek a fegyverek beszűrődni a Száhel-övezet térségébe, ami állítása szerint veszélyezteti a kollektív békét és a biztonságot a régióban.

A baloldal ma is görcsösen ragaszkodik Lenin tanításához

A baloldal ma is görcsösen ragaszkodik Lenin tanításához

Emlékszünk jól: a baloldal következetesen kitartott amellett, hogy nem politikai, hanem szakmai okokból tartotta vissza Brüsszel a Magyarországnak járó összeget. Aztán a napokban a Szabad Európa cikkéből kiderült, hogy mégis. A gyerekek szexuális befolyásolása miatt történhetett mindez. Tehát politikai okokból, amit Orbán Viktor mai rádióinterjújában meg is erősített.

A magyarok úgy látják, hogy Ukrajna jobban járna a béketárgyalással a háború folytatása helyett

A magyarok döntő többsége (70 százalék) szerint inkább a béketárgyalások állnának Ukrajna érdekében, nem pedig a háború folytatása – derül ki a Nézőpont Intézet aktuális kutatásából. Politikai hovatartozástól függetlenül, minden társadalmi csoportban többségi álláspont, hogy az ukránok érdekében állna a béketárgyalások megkezdése.

A multikulturalizmus folyamatos feszültségforrást jelent

A multikulturalizmus folyamatos feszültségforrást jelent

Miután a marokkói válogatott vasárnap 2-0-ás győzelmet aratott Belgium felett, a többed-generációs marokkói hátterű, ám már belga állampolgárságú bevándorlók lángba borították Brüsszelt és tűzijátékot lőttek a rendőrökre. A fősodratú médiumok szokásos valóságtorzító beszámolói szerint a vandalizmusért a „marokkói szurkolók” tehetők felelőssé, ami akár igaz is lehetne, ha a világbajnokság Belgiumban lenne és nem Katarban. Ráadásul érdekes módon hasonló eseményekre került sor a szintén nagylétszámú marokkói populációval rendelkező hollandiai Rotterdamban is. Szóval az egyetlen lehetséges magyarázat, hogy a progresszívok által néhány éve még vehemensen tagadott és „szélsőjobboldali fantazmagóriának” titulált párhuzamos társadalmak integrációra képtelen bevándorlói állnak az erőszakos cselekmények mögött. De miért lepődik meg azon bárki, hogy az erős etnikai-vallási-kulturális identitással rendelkező bevándorlók nem akarnak beilleszkedni olyan nyugat-európai országokba, amelyek minden eszközzel saját kultúrájuk, szokásaik és történelmük felszámolásán munkálkodnak? A multikulturalizmus az identitásnélküli Európában egyetlen dologra képes: folyamatos feszültségforrást generálni.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére